transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-03-2014

Taclale publicitare - proiect initiat de Funvertising

Taclale publicitare - proiect initiat de Funvertising

Din 4 martie 2014, oameni de prin agentiile din Romania se strang la Taclale publicitare. Oameni mari, care fac publicitate in diverse agentii din Romania, vorbesc live despre aceasta industrie intr-un serial disponibil pe toate marile si micile monitoare. Primul episod din Taclale publicitare, marti, 4 martie 2014, noteaza agentia Funvertising.

Taclale publicitare isi propune sa stranga la un loc oameni care lucreaza in diverse agentii de publicitate din Romania si sa adune laolalta povesti nemaiauzite, opinii si experiente inedite din aceasta arta-industrie. 

Initiatorul acestui proiect, Alex Zamfir, a declarat: “Brainstorming-ul este o tehnica productiva si, din experienta mea, foarte relaxanta si distractiva. E imposibil ca din mai multe creiere puse la un loc sa nu rezulte niste sinapse spectaculoase. Taclale publicitare e un serial facut pe acelasi principu: oameni super tari din diverse agentii de publicitate pusi impreuna sa vorbeasca despre primul salariu din prima agentie in care au lucrat, despre cum te ajuta publicitatea la agatat sau despre cum ai explica unui extraterestru ce inseamna advertising. E imposibil sa nu rezulte raspunsuri surprinzatoare, hazuri si necazuri si  povesti care crezi ca erau numai ale unuia dar care de de fapt sunt ale tuturor si ale intregii industrii. E imposibil sa nu fie fun!”

Serialul va putea fi vizionat pe canalul Funvertising de pe Youtube si pe pagina de Facebook a agentiei initiatoare.Funvertising este o agentie de publicitate full fun si full service, 100% independenta. Printre clientii sai actuali se numara CEZ Romania, Lactag, EIT Forum Auto (unic importantor Volvo in Romania), Sofa Restaurant & Bistro Café, Clinica Academica, Phoenix Media, Nu Skin, A&D Pharma  Walmark, Optiblu, VB Leasing.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar