transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-09-2016

Telekom anunta noile beneficii MagentaONE printr-o campanie speciala de comunicare

Telekom anunta noile beneficii MagentaONE printr-o campanie speciala de comunicare

Telekom Romania Communications anuntă un nou set de beneficii pentru ofertele integrate fix-mobil, lansate în urmă cu doi ani în Romania, prin intermediul unei campanii de comunicare pentru pachetele MagentaONE, al cărei concept inovator aduce în prim-plan tatăl, în rolul eroului, atunci când vine vorba despre distractie si comunicare în familie. Campania, care se desfăsoară sub numele Tatii #1, îndeamnă toti tatii din România să utilizeze MagentaONE pentru a se bucura alături de familiile lor de cea mai bună experientă integrată de divertisment si comunicare.

“Tatăl a fost, este si va fi întotdeauna modelul de urmat în familie, inginerul-sef care poate rezolva orice problemă tehnică din casă, principalul consultant atunci când vine vorba despre achizitiile legate de tehnologie. În acest context, credem că a sosit momentul să evidentiăm toate aceste aspecte în mod public si să ne arătăm aprecierea fată de tati. Telekom Romania sustine rolul tatilor în familie prin intermediul ofertei MagentaONE, oferind o gamă largă de beneficii pentru fiecare membru al familiei”, au declarat reprezentantii Telekom Romania.

Pozitionarea campaniei MagentaONE sustine tatii din România să devină Tatii #1, campania incluzând beneficii si stimulente pe cele două directii majore: divertisment TV si servicii mobile.

Astfel, serviciile TV se bazează în special pe continut de sport exclusiv, toate meciurile din cadrul UEFA Champions League putând fi vizionate numai cu televiziunea de la Telekom, si pe noi functii interactive. Cu noile caracteristici ale televiziunii interactive - Pauză si continuare si Program de la început – clientul are posibilitatea de a pune pauză la continutul TV live, continuând programul când doreste, si optiunea de a vedea de la început evenimente difuzate în acel moment. Oferta MagentaONE include 6 luni de abonament TV gratuit.Pentru serviciile de mobil, oferta MagentaONE aduce un bonus de 36 GB la viteză 4G si, în plus, telefoane Samsung compatibile cu serviciul  4G, la preturi speciale: Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy A3 2016 si Samsung Galaxy S7. Oferta este valabilă începând cu abonamentele de servicii mobile Surf/Talk M, pentru contractele MagentaONE încheiate pe o perioadă de 24 de luni, cu telefon inclus sau cu telefon în rate. 

Suplimentar, oferta MagentaONE include un voucher de până la 400 lei pentru achizitionarea de echipamente Samsung de la www.telekom.ro, plus alte beneficii pentru comenzi plasate online.

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii inovatoare, fixe si mobile, pentru o comunitate extinsă de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

În 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, atât pentru clientii persoane fizice, cât si pentru companii. MagentaONE înseamnă un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania si-a consolidat pozitia de lider în furnizarea de solutii complete de telecomunicatii si IT&C pentru companiile din România.

Telekom Romania este prezentă pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.

Telekom este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicatiilor, cu peste 156 milioane de clienti pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe si peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de tări si are circa 225.000 angajati la nivel mondial.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar