transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-01-2014

tocmai.ro - cel mai mare site de anunturi din Romania in 2013, conform SATI

tocmai.ro - cel mai mare site de anunturi din Romania in 2013, conform SATI

În 2013, tocmai.ro a fost cel mai mare site de anunturi gratuite din România, conform rezultatelor SATI – Studiul de Audientă si Trafic Internet. Mai mult, în luna  noiembrie, site-ul a ocupat prima pozitie în ceea ce priveste numărul clientilor unici  în topul site-urilor din toate categoriile, din România. 

Înregistrând un total1 de peste 326 de milioane de afisări în luna noiembrie si peste 306 de milioane de afisări în luna decembrie, tocmai.ro s-a mentinut în topul celor mai accesate website-uri din România si a ocupat primul loc în categoria site-urilor de anunturi, atât în privinta numărului afisărilor, cât si a vizitelor si clientilor unici. În luna noiembrie, tocmai.ro si-a adjudecat primul loc în top nu numai în ceea ce priveste numărul afisărilor, ci si privind numărul clientilor unici2 (3.773.495) din rândul tuturor categoriilor de site-uri, conform rezultatelor SATI pentru luna noiembrie 2013. 

În 2013, numărul anunturilor postate pe site a cunoscut o impresionantă crestere de 70%, fată de anul precedent. În ultimele trei luni ale  anului 2013, categoria cu cel mai mare număr de anunturi postate a fost Auto, însumând cca. 30% din totalul anunturilor.

Pe locul al doilea s-a situat categoria Imobiliare, cu aproximativ 18% din total, iar pe locul al treilea  este categoria Electronice si Electrocasnice, cu cca. 16%. În ceea ce priveste topul celor mai dinamice judete, cu cele mai multe anunturi postate în 2013 în lunile octombrie, noiembrie si decembrie, pe primul loc se situează Bucurestiul, urmat de judetele Cluj, Iasi, Brasov si Constanta.

tocmai.ro oferă utilizatorilor săi o experientă de vânzare si cumpărare simplă si rapidă, axată pe eficientă. Interfata simplă este la îndemâna oricui, iar modul de selectie este structurat în functie de localitatea în care se vând produsele si serviciile. Astfel este asigurată obtinerea unor rezultate relevante pentru utilizator, care conduc către o tranzactionare mai rapidă si mai simplă. Site-ul găzduieste anunturi din diverse categorii precum: Imobiliare, Auto, Casă si Grădină, Modă-Articole personale, Electronice si Electrocasnice, Agro-Animale, Hobby – Sport – Turism, Afaceri si servicii, Locuri de muncă si Diverse.

„Promisiunea noastră este îndeplinită: rezultatele remarcabile obtinute dovedesc faptul că, într-adevăr, utilizând tocmai.ro, Vinzi si cumperi, simplu si rapid. Românii consideră site-ul nostru un partener de încredere în achizitionarea sau vânzarea produselor si serviciilor la nivel national. În contextul actual, în care numărul celor care au acces la internet se află pe un trend ascendent, considerăm că potentialul de dezvoltare al pietei este unul important.”, a declarat stefan Tocca, General Manager tocmai.ro.

Fondat în iunie 2009, tocmai.ro este în prezent cel mai mare site de anunturi din România, conform SATI, cu peste 306 de milioane de afisări în decembrie 2013. Actionarul majoritar al tocmai.ro este compania norvegiană Schibsted, cea mai mare companie de site-uri de anunturi online din Europa, care operează site-uri de anunturi în peste 44 de tări din lume, precum Franta, Italia, Spania, Brazilia, Suedia, Norvegia etc.

tocmai.ro oferă companiilor posibilitatea de a achizitiona spatiu publicitar pe site pentru a-si promova produsele si serviciile prin intermediul bannerelor. Fiind vizibile unui număr de peste 3,5 milioane de utilizatori unici lunar, bannerele de pe site-ul tocmai.ro asigură  o vizibilitate sporită la nivel national sau local, oferind un spatiu de expunere eficient targetat doar către acei vizitatori interesati de categoria de produse sau servicii promovate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mircea Ionescu
Cred ca in curind vom vedea un nou jucator pe piata anunturilor ..vezi canadienii de la bizcaf.ro
Mircea Ionescu
Cred ca in curind vom vedea un nou jucator pe piata anunturilor ..vezi canadienii de la bizcaf.ro
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar