transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-03-2014

Top experimente nereusite Top Gear - premiera exclusiva la BBC Knowledge

Top experimente nereusite Top Gear - premiera exclusiva la BBC Knowledge

BBC Knowledge va difuza, începând de luni, 24 martie, de la ora 22:50, Top experimente nereusite Top Gear, o retrospectivă amuzantă a momentelor ratate din istoria celei mai urmărite emisiuni auto din lume, Top Gear.

Pe parcursul celor două episoade, Richard Hammond prezintă unele dintre cele mai nostime provocări ale echipei Top Gear. De asemenea, Richard dezvăluie, o serie de esecuri de proportii culese din sezoanele Top Gear, precum si informatii mai putin cunoscute de fanii acestei emisiuni.

Asadar, Top experimente nereusite Top Gear oferă o perspectivă autentică asupra secventelor esuate care au scăpat la montaj, dar si a relatiei speciale dintre cei trei prezentatori.

"BBC Knowledge este o revolutie în ceea ce priveste divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-fictiune si divertisment stiintific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă si spectaculoasă. Cultivăm varietatea si diversitatea si de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natură si stiintă până la tehnologie, aventură si istorie. Prin pasiunea si carisma prezentatorilor nostri, animăm discutiile si conversatiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginatia cu ajutorul unor experiente incredibile. Considerăm cunoasterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăsite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire si să uimească asupra universului în care trăim", spun oficialii Top Gear.BBC Knowledge poate fi receptionat în retelele Romtelecom, Digi si Orange TV.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar