transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-03-2014

Try&Buy Google AdWords de la Romtelecom - buget de publicitate de 700% din valoarea sumei investite lunar

Try&Buy Google AdWords de la Romtelecom - buget de publicitate de 700% din valoarea sumei investite lunar

Începând cu 10 martie, Romtelecom oferă IMM-urilor o oportunitate unică, prin intermediul Try&Buy Google AdWords. Cu un cost lunar de 5 euro, fără TVA, pe durata unei perioade promotionale, companiile pot testa impactul unui buget de publicitate de 700% din valoarea sumei investite lunar.

Companiile care aleg oferta Try&Buy beneficiază de stabilirea obiectivelor campaniei si definirea unei strategii promotionale AdWords, crearea campaniei, monitorizare si optimizare permanentă, precum si raportarea rezultatelor. Pentru cei care sunt interesati si de un website, Romtelecom poate, de asemenea, furniza o pagină web de tipul do-it-yourself pentru un cost lunar începând de la 2,5 euro, fără TVA.

După cele două luni de perioadă promotională Try&Buy, oferta Google AdWords de la Romtelecom furnizează abonamente începând de la 100 de euro/lună, conform cu nevoile fiecărei companii.

După perioada promotională, dacă nu alege să renunte la ofertă, contractul clientului va fi migrat automat către abonamentul Bronze GAW disponibil în oferta comercială Romtelecom.

Orice client companie poate alege această ofertă pentru afacerea sa, solicitând online, pe pagina dedicată http://j.mp/1e6mns9, un apel din partea reprezentantilor Romtelecom.

Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piata românească de telecomunicatii, Romtelecom oferă astăzi o gamă completă de servicii de comunicare si divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate de televiziune, internet si voce.

La finalul anului 2013, Romtelecom avea peste 4,85 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă si voce, precum si solutii complexe de business ICT.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar