transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-03-2024 4.5614 lei 4.9715 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-10-2020

Un blog nu trebuie vazut doar ca o sursa de venit

Un blog nu trebuie vazut doar ca o sursa de venit

Foarte multe persoane ajung sa se gandeasca la crearea unui blog doar ca sa faca un venit in plus. In realitate treaba nu este asa deoarece ai nevoie de foarte multa munca pentru a ajunge la nivelul acela, de a primi campanii si de a intra in legatura cu proprietari de afaceri care vor sa se promoveze prin intermediul blogului tau.

Printre motivele pentru care ar trebui sa iti faci un blog personal se numara: sa tii un fel de jurnal, sa iti dezvolti abilitatile de scriere, sa intri in contact cu oameni cu aceleasi pasiuni ca tine, sa ajuti o cauza, etc.

Principala scuza pe care o gasesc oamenii pentru a nu-si deschide un blog este lipsa de timp. Putem dezbate problema asta in foarte multe paragrafe, dar cel mai simplu raspuns este ca nu trebuie sa scrii pe un blog conform unui program decat daca blogul este afacerea ta.

Blogul nu reprezinta o sursa de venit, dar poate sa devina una din momentul in care incepi sa ai cititori activi si creezi o comunitate in jurul continutului pe care il scrii. Indiferent de subiectele pe care le abordezi, exista oameni interesati care doresc sa citeasca despre.

Desigur, in functie de subiecte, publicul caruia i te adresezi poate sa fie mai numeros sau mai putin numeros, dar tehnicile de monetizare se adapteaza continuu si indiferent pentru cine scrii, va exista o cale sa faci bani din blog.

Cu toate astea, ca sa faci bani din blog, scopul nu trebuie sa fie acela de a face bani din blog.



In majoritatea cazurilor, bloggeri aleg sa scrie generalist si sa se niseze pe un anumit subiect. Spre exemplu, pe blogul lui Marius Calin poti citi informatii despre festivaluri si serialele lui favorite, dar si alte articole personale, asta il face un blogger generalist. Pe alte bloguri insa, poti citi articole doar despre filme si seriale sau chiar doar despre seriale, ceea ce ar insemna ca este un blog specific acelei nise.

Cu toate astea, nu exista nici o regula in blogging in afara de cea de a-ti respecta cititorii care este si de bun simt de altfel. Ca blogger trebuie intotdeauna sa testezi ce subiecte prind la public, dar mai ales sa descoperi despre ce iti place tie sa scrii. Poti face experimente cu stilul de scris, frecventa publicarii, etc.

Un mare avantaj al blogului personal fata de retelele sociale este ca tot ce scrii pe blog ramane al tau si nu va fi sters niciodata decat daca alegi tu sa faci acest lucru. Desigur, acest lucru vine cu dezavantajul ca iti va fi greu sa duci informatia la cati mai multi oameni fara uneltele social media, dar nu zice nimeni ca nu poti da share pe grupuri sau pe profilele tale de pe platformele sociale. Ai grija insa sa nu faci spam.

Nu intotdeauna blogurile trebuie sa poarte si numele celui care scrie pe ele si nu spune nicaieri ca trebuie sa existe un singur autor pentru a cataloga un site drept blog. Putem lua ca exemplu aici un blog de tehnologie precum este Calculatorescu.ro.

Inca de la prima accesare putem vedea categoriile de pe site incluse in meniu pentru a ne face o idee despre ce subiecte putem citi. In cazul de fata putem sa ne informam citind rubrica de stiri IT, dar si sa vedem review-uri facute diferitelor gadget-uri in rubrica de review. De asemnea, putem observa ca exista categorii si pentru tutoriale, telefoane, PC, wordpress si social media.

Asadar, putem spune ca este un blog de tehnologie generalist care cuprinde informatii din mai multe nise ale tehnologiei. Altfel spus, poti afla noutati despre cele mai noi telefoane aparute, dar poti invata si cum sa instalezi o tema de WordPress sau ce este internetul si care este istoria sa alaturi de avantajele si dezavantajele internetului.

Pentru a creste un blog ai nevoie de pasiune si de perseverenta deoarece o comunitate nu se formeaza singura. Daca indeplinesti aceste doua conditii fi sigur ca nu ai cum sa nu reusesti cu un blog.
Ceea ce urmeaza apoi sunt si detalii tehnice pe care trebuie sa le pui la punct, fie cand doresti tu cu ajutorul tutorialelor, fie cand incepi sa faci un venit cu blogul angajand o firma de marketing online. Pe scurt, ai nevoie de SEO, un design placut pentru utilizatori si metode de a face accesul cititorilor la informatie facil. Printre aceste metode amintim newslettere, diferite forme de notificari, categorii bine structurate pe site, etc.

In concluzie, blogul personal te poate propulsa in lume ca specialist pe un domeniu sau pur si simplu te poate ajuta sa impartasesti ideile tale cu mai multe persoane. Indiferent de motivul pentru care alegi sa-ti deschizi un blog, fa-o cu pasiune si tine-te de el!

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar