transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-11-2015

United gestioneaza comunicarea pentru P3 in Romania

United gestioneaza comunicarea pentru P3 in Romania

United, agentie full-service de marketing, prezentă pe piată de 15 ani, gestionează contul de relatii publice si comunicare pe România al P3 Logistic Parks, unul dintre cei mai importanti investitori, dezvoltatori si manageri de proprietăti europene de logistică, cu un portofoliu impresionant de active totalizând 3 milioane de m2 în nouă tări si terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea a peste 1,3 milioane de m2 de noi spatii.

P3 este în plin proces de extindere în România. În prezent, detine parcul P3 Bucharest, situat la intrarea în Bucuresti, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, care cuprinde 215.000 m2 de spatii pentru depozitare ocupate în totalitate si 40 de hectare de teren ce permit dezvoltarea a peste 160.000 m2 de spatii suplimentare.

Începând din luna octombrie 2015, în cadrul acestui parteneriat, United va construi strategia anuală de comunicare a P3 în România, o piată cheie pentru companie. United va oferi servicii de PR online si offline: consultantă, relatii cu presa natională si locală, management reputational, comunicare corporate si comunicare de criză.

Divizia de PR a agentiei United îsi propune să crească notorietatea companiei în România si să întărească pozitia de lider pe segmentul său, prin expunerea în media, în cadrul unor campanii de relatii publice integrate. United va completa si sprijini strategia de marketing deja existentă a companiei, pentru a contribui la cresterea sa în România.

Peter Bečár, Managing Director P3 pe Europa Centrală si de Est si al P3 România, declară: „Romania este o piată importantă pentru noi, una cu potential puternic de crestere si dezvoltare.

Achizitia celui mai mare parc logistic din tară, P3 Bucharest, la începutul anului 2015 si planurile noastre de dezvoltare demonstrează implicarea noastră. Am ales să lucrăm cu United datorită expertizei sale în media si faptului că întelege si cunoaste în profunzime piata de real estate. Suntem nerăbdători să lucrăm cu echipa United si să experimentăm felul în care îsi vor folosi creativitatea pentru a sublinia pasiunea noastră pentru depozite”.

Dan Cîrstea, Managing Partner United, declară: „United este prima agentie de marketing din România cu o divizie specializată în marketingul pentru real-estate. Pentru noi, este o onoare si o provocare să lucrăm pentru P3, unul dintre liderii europeni ai segmentului de dezvoltare si management al spatiilor logistice. Cum infrastructura si logistica sunt priorităti mari ale dezvoltării economice în România, ne dorim ca, alături de echipa P3, de partenerii nostri din presa de specialitate si de organizatorii de evenimente de business, să punem umărul la cresterea companiei si să atragem noi clienti care vor să se extindă în România”.

United este o agentie de marketing full-service independentă, prezentă pe piata de marketing din anul 2000. Agentia oferă servicii de marketing integrate: consultantă de marketing, branding, publicitate, organizare de evenimente B2B si B2C, marketing online, productie si PR. United este prima agentie de marketing care a dezvoltat o divizie specializata pentru marketingul de real estate. De asemenea, agentia are specializari pe marketingul de Centre Comerciale, FMCG, Turistic, Financiar, Health & Pharma,

Printre clientii agentiei se numără: Aedificia Carpati, Anchor Grup, Autoritatea de Turism a Egiptului, Axa Life Insurance, BCR, Bluehouse, Bucuresti Mall, Carpatica Asig, Cetelem, Consiliul National al Întreprinderilor Mici si Mijlocii, Credit Europe Bank, FocusPlus, Finexpert, Fundatia Sfânta Irina, Gedeon Richter, Glaxo, GTC, Hilton, Hoffmann La Roche, Hercesa, Immofinanz, Konica, Maritimo Shoping Center, Marriott Hotel, Medicover, Plaza România, Ploiesti West Industrial Park, Portland Trust, Raiffeisen Bank, Sonae Sierra, Unilever.

P3 este un investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietăti europene de logistică. Prezent în Europa, P3 are un portofoliu impresionant de active ce cuprinde nu mai putin de 144 de centre de distributie, totalizând 3 milioane de m2 de spatii în nouă tări, precum si terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea a peste 1,3 milioane de m2 de noi spatii.

Misiunea P3 este aceea de a le oferi companiilor o experientă de primă clasă în locatii logistice cheie. P3 construieste spatii de depozitare sustenabile, care corespund celor mai înalte standarde internationale.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar