transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-03-2014

Wave Division implementeaza norma carbon neutralitate prin intermediul Carbon Solutions Global Ltd.

Wave Division implementeaza norma carbon neutralitate prin intermediul Carbon Solutions Global Ltd.

Carbon Solutions Global Ltd. sustine Wave Division în adoptarea unei politici prietenoase cu mediul înconjurător, oferind astfel servicii de calcul si compensare a amprentei de carbon pe anul 2013. Parteneriatul încheiat în luna februarie 2014, include calcularea si compensarea partială a amprentei  de carbon operationale pentru anul 2013, compensarea amprentei de carbon a site-ului www.wavedivision.ro si a paginii de Facebook www.facebook.com/WaveDivision precum si sustinerea proiectelor desfăsurate de către Wave Division si compensarea emisiilor cu efect de seră ale acestora. Această initiativă face parte din politica de responsabilizare socială a afacerilor grupului Wave Division.

Certificatele de carbon, achizitionate pentru compensarea amprentei de carbon a site-ului si a paginii de Facebook, provin din  Proiectul “Centrala Eoliana Çanakkale” implementat în Turcia, în apropierea legendarului oras Troia. Ca rezultat al implementării acestui proiect, va fi produsă o cantitate de energie alternativă celei din reteaua traditională, generând o reducere anuală de 54.758 tone de CO2e. Compensarea partială a amprentei de carbon operationale pentru anul 2013 va sustine Proiectul  Eolian “Hebei Yuxian”, implementat în China, în urma căruia sunt estimate a fi reduse 111.243 tCO2 din emisiile anuale de carbon.Prin sustinerea acestor proiecte verzi, Wave Division se implică în procesul de reducere semnificativă a impactului negativ propriu asupra mediului înconjurător. Procedurile de calcul ale amprentei de carbon si transparenta retragerii certificatelor au fost verificate de către organismul international de certificare Bureau Veritas. Carbon Solutions Global va sprijini Wave Division în procesul de management al emisiilor nocive pe viitor si are ca scop reducerea acestora cu cel putin 10% pentru anul 2014.

Carbon Solutions Global Ltd. (CSG), firmă de consultantă pe probleme legate de mediu, înfiintată la Londra, este o companie care oferă consultantă de specialitate si management de proiect, fiind în acelasi timp cel mai inovator jucător din industria internatională a reducerii emisiilor de carbon. Rolul Carbon Solutions Global în sectorul ecologic se datorează modelului de afaceri pe care îl promovează. Acest model este capabil să determine o miscare de anvergură în ceea ce priveste adoptarea unui stil de viată sustenabil, cu emisii dăunatoare reduse, atât la nivelul societătii cât si în mediul de afaceri.

Compania sprijină atât persoanele fizice cât si detinătorii de afaceri să monitorizeze si să-si compenseze amprenta de carbon, sprijinind astfel o serie de proiecte verzi din toată lumea. Pe lângă aceste activităti, Carbon Solutions Global initiază proiecte de ecologizare a agriculturii în România si sprijină dezvoltarea de tehnologii noi, ecologice.

Constantin Bogdan Popa, Managerul Carbon Solutions Global Ltd., filiala România, declară: “Suntem foarte încantati de parteneriatul cu Wave Division, una dintre cele mai reputate agentii de publicitate din România. stiam că sunt implicati în proiecte de responsabilitate socială alături de United Way si ne bucură faptul că nu au ignorat responsabilitatea fată de mediul înconjurător. Sperăm să avem o colaborare de lungă durată si împreună, prin puterea exemplului, să motivăm si pe altii să adopte o astfel de atitudine sustenabilă si prietenoasă cu mediul. tinta Carbon Solutions Global pentru 2014 este să reusească implementarea primelor proiecte locale alături de partenerii nostri.”

Wave Division oferă marketing de brand prin cele mai eficiente programe de implicare a consumatorilor, continut de calitate si crearea unui contex puternic pentru consumatori în procesul lor de cumpărare pe cele mai relevante canale de comunicare. Experienta de marketing Wave Division pe piata românească a început în anul 2000, iar pe parcursul anilor a devenit unul dintre leaderii de piată în domeniul BTL. Zonele de expertiză ale Wave Division includ In-Store Promotion, Events Marketing, Digital Couponing, RFID si Loyalty Marketing si 360° Creative.

Mihnea Tullea, PR & Communication Coordinator Wave Division, declară: “Suntem mândri să fim prima agentie de consumer engagement din România ce ia initiativă în adoptarea unei politici carbon neutre! Suntem constienti de faptul că nu vom putea reduce la zero emisiile nocive rezultate în urma activitătilor noastre si am ales să le compensăm prin spijinirea Proiectelor Eoliene “Çanakkale” si “Hebei Yuxian”. Granitele aeriene nu sunt îngrădite si stim că orice proiect verde din lumea aceasta este benefic tuturor, inclusiv nouă, românilor! Multumim echipei Carbon Solutions Global pentru această oportunitate si ne plănuim să alocăm resurse si energie pentru a da un exemplu pozitiv pe piata românească si pentru a convinge si alte companii să adopte o politică carbon neutră.”

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar