transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-10-2014

Ziua Publicitatii, celebrata de IAA Romania pe data de 29 octombrie 2014

Ziua Publicitatii, celebrata de IAA Romania pe data de 29 octombrie 2014

Sub sloganul „Publicitatea creste România”, IAA România, alături de Ziarul Financiar, organizează Ziua Publicitătii, manifestare care îsi propune să aducă în atentia tuturor actorilor din piată, de la profesionisti din industria de marketing si comunicare, până la autoritătile din institutiile publice, rezultatele studiului „Publicitatea, Motor de Crestere Economica in Romania”, realizat de Deloitte, în perioada mai-septembrie 2014.

Materialul surprinde modul în care industria de marketing si comunicare contribuie direct la dezvoltarea economiei nationale. În acelasi timp, este reflectată si opinia factorilor de decizie din companiile românesti si internationale active pe piata locală cu privire la importanta publicitătii ca mijloc de comunicare si informare în societate.

De Ziua Publicitatii, pe lângă prezentarea în detaliu a rezultatelor studiului, IAA Romania va organiza mese rotunde pe teme legate de impactul publicitătii asupra diverselor domenii de interes, interviuri si prezentări ale unora dintre cei mai importanti lideri din mediul de afaceri autohton.
 
„Dorim să ne facem un obicei din a veni anual în fata industriei si a autoritătilor interesate pentru a prezenta si discuta, în detaliu, modul în care industria de marketing si comunicare contribuie la dezvoltarea economiei si a societătii. Vorbim despre un eveniment de referintă, unic în peisajul local, ce va creste de la an la an si va implica din ce în ce mai multe structuri si asociatii ale industriei. Pentru această primă editie, ne propunem să aducem în atentia publicului efectele pozitive pe care industria de marketing si comunicare le generează în economia locală”, a declarat Mihai Bârsan, Presedinte IAA România.

Ziua Publicitătii va avea loc pe 29 octombrie 2014, la Marriott Grand Hotel, începând cu orele 09:30.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mokotjo
Oh goody!Another opportunity for my stnaradd response to such activities:At the risk of sounding glib and facile, not necessarily in that order, I say let us all wrap ourselves in the warm, comforting mantle of geological time and get on with solutions to issues that are a much more immediate threat to our species' survival. BTW, from whence the $$$ for these conferences?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar