transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-04-2007

Airwaves.ro - promovare online prin concurs dedicat tinerilor

Airwaves.ro - promovare online prin concurs dedicat tinerilor

Ca parte a unei campanii de promovare cu spoturi TV neconventionale, Wrigley`s a lansat pentru Airwaves si un website dedicat comunicarii online in randul tinerilor - www.airwaves.ro. Site-ul web are in centru, asa cum "se obisnuieste", un concurs cu premii - camere video, camere foto si iPod Nano.

Promotia se desfasoara pana pe dat de 15 mai 2007, sub titlul "Da si tu o proba pe www.airwaves.ro". "Pentru a intra in promotia Airwaves, participantii trebuie sa completeze pe site o baza de date cu informatii personale, dupa care sa aleaga una dintre sectiunile de participare: foto sau video, in cadrul careia sa incarce un fisier pe tema "Ce simti cand mesteci Airwaves". Datele de inregistrare trebuie sa fie complete pentru validarea participarii in concurs", se precizeaza in regulamentul oficial, citat de www.SMARTfinancial.ro.

Imaginile care vor fi postate pe site trebuie sa respecte urmatoarele conditii: sa nu faca referire la alte marci sau produse; sa nu aduca prejudicii imaginii companiei Wrigley; sa nu reflecte un comportament neadecvat; sa nu aduca prejudicii unor persoane. Este important ca fotografia urcata pe site sa fie de o calitate corespunzatoare in vederea utilizarii sale pe Internet.

Premiile promotiei vor fi acordate in urma unei jurizari organizata de o comisie formata din patru persoane (doi angajati ai companiei Wrigley si doi angajati ai agentiei de publicitate Graffiti BBDO), dar si in urma sistemului de votare online - cele mai votate uploaduri din cele doua sectiuni, foto si video.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar