transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-04-2007

Campania promotionala Mastercard impulsioneaza tranzactiile cu carduri la comercianti

Campania promotionala Mastercard impulsioneaza tranzactiile cu carduri la comercianti

MasterCard Europe si partenerii sai financiari din Romania au demarat o noua campanie promotionala prin care posesorii de carduri pot castiga premii in valoare totala de 20.000 de euro. Campania se desfasoara in perioada 26 martie - 31 mai 2007, la ea putand participa toti posesorii cardurilor emise sub sigla MasterCard care platesc pentru cumparaturile lor la comerciantii din tara si strainatate, se arata intr-un comunicat trimis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro

Premiul cel mare al campaniei consta intr-un voucher in valoare de 10.000 de euro destinat unei excursii oriunde in lume. Pentru premiile doi si trei se pot castiga 5 dispozitive GPS ce includ si un software de navigare pentru Europa si respectiv 100 de aparate walkie-talkie.

"Campania pe care am initiat-o impreuna cu partenerii nostri din Romania are la baza un concept foarte simplu pe care l-am dezvoltat si in trecut si care a prins foarte bine in rândul posesorilor de carduri", a afirmat Denisa Mateescu, General Manager Southeastern Countries, MasterCard Europe.

"La fel ca si in cazul precedentelor campanii, urmarim sa stimulam utilizarea cardurilor la comercianti si, in aceleasi timp, sa-i recompensam pe posesorii de carduri MasterCard pentru ca realizeaza achizitii prin intermediul acestor instrumente de plata", a adaugat aceasta. Toate tranzactiile efectuate in perioada 26 martie - 31 mai 2007 cu carduri MasterCard participa la tragerea la sorti din data de 20 iunie 2007. Lista castigatorilor va fi publicata apoi pe site-ul dedicat campaniei.Campania promotionala MasterCard este sustinuta prin spoturi TV si radio, machete in presa scrisa si pe Internet. Fiecare partener MasterCard implicat in campanie are la dispozitie afise, pliante si postere personalizate. De asemenea, a fost creata o sectiune de promotii pe site-ul MasterCard, unde consumatorii pot gasi informatii despre campanie. Campania este promovata si prin intermediul unui newsletter pe Internet si a unor activitati de Direct Mailing.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar