transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-09-2006

Campanie noua pentru HVB Banca pentru Locuinte la 1 an de activitate

Campanie noua pentru HVB Banca pentru Locuinte la 1 an de activitate

HVB Banca pentru Locuinte a organizat recent, la Brasov, Conferinta Nationala a Serviciului de Consiliere Financiara (SCF) dedicata primului an de activitate. La eveniment au participat peste 200 de invitati, reprezentand cca 10% din reteaua de agenti ai HVB BpL, se arata intr-un comunicat remis www.SMARTfinancial.ro.


"A fost o excelenta oportunitate pentru toti angajatii si colaboratorii HVB BpL de a face un foarte util schimb de experienta si de a stabili ceea ce vom întreprinde pe viitor, mai ales pe perioada sfarsitului de an, varf de sarcina pentru o banca de economisire-creditare" a spus Presedintele HVB BpL, Petre Tulin.

In cadrul aceluiasi eveniment, a fost lansata campania de toamna a HVB BpL "Castigi cu Bauspar" si noua mascota a bancii. "Mascota a fost aleasa o veverita isteata, inteligenta si prietenoasa ca purtator de cuvant al mesajelor bancii", dar va reprezenta în acelasi timp si imaginea de brand a HVB BpL de acum inainte.

"Ea este elementul grafic care va intregi imaginea brandului nostru, pentru ca identitatea vizuala si emotionala este cea care te identifica în multitudinea de branduri bancare", a subliniat Alina Feldman, Directorul de Marketing al bancii.

Campania de toamna va culmina cu un concurs dedicat tuturor clientilor bancii care încheie pâna la sfârsitul acestui an un contract de economisire creditare, fiind dotat cu premii în valoare totala de peste 120.000 lei, constând dintr-un autoturism german de lux, precum si televizoare LCD si numeroase camere foto digitale.

HVB Banca pentru Locuinte este prezenta pe piata romaneasca incepand cu luna septembrie 2005 cu un produs de economisire creditare în sistem colectiv pentru domeniul locativ, o oportunitate de economisire cu scopul obtinerii unui credit în conditii deosebit de avantajoase.Caracteristic HVB Banca pentru Locuinte este Tariful numit "Avantaj", care ofera pentru suma economisita, un credit în valoare de 2,5 ori suma economisita, având si posibilitatea de a solicita anticipat creditul - dupa minim 18 luni si/sau dreptul la un credit suplimentar, în cazul în care suma economisita depaseste cea specificata în contractul initial.

In prima etapa, cea de economisire, clientul economiseste un minim de 40% din suma contractata si beneficiaza de sprijinul financiar al Statului care, prin Legea 541/2002, rasplateste efortul de economisire anual cu o prima de 15% la soldul economisit. De asemenea, banca acorda o dobanda anuala de 3%

In cea de-a doua etapa, cea de creditare, HVB BpL ofera posibilitatea obtinerii unui credit in Lei cu dobanda fixa de numai 6% pe an. Conform legii, creditul poate fi utilizat pentru finantarea activitatilor doar în domeniul locativ.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar