transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-05-2007

CEO-ul Flamingo va discuta online despre afaceri

CEO-ul Flamingo va discuta online despre afaceri

Flamingo International a lansat un program de comunicare interactiva, cu scopul de a crea in spatiul virtual o comunitate care sa cuprinda reprezentanti ai companiei, parteneri, clienti, jurnalisti si persoane interesate de piata de produse electrice, electronice si IT&C, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

In cadrul acestei actiuni, Jiri Rizek, CEO-ul Flamingo, va fi prezent, timp de o luna, in fiecare zi de vineri, in intervalul 14:00 si 15:00, pe site-ul corporate al grupului, pentru a discuta cu publicul larg. Prin aceasta initiativa Flamingo isi doreste sa confirme inca o data faptul ca este o companie deschisa si apropiata de clientii si partenerii sai.

Cei care vor accesa site-ul www.flamingo.info vor avea ocazia sa discute cu cel mai important om din conducerea executiva a Flamingo despre evolutia si planurile companiei, produsele disponibile in lantul de magazine sau despre evolutia pietei de electronice si de IT&C.

"Aceasta actiune vine din nevoia de a comunica mult mai eficient cu publicul, pe care Flamingo International a resimti-o atat fata de jurnalistii specializati pe domeniul IT&C cat si de actualii sau potentialii nostri clienti si parteneri. Dorim sa facem cunoscute principiile si valorile Flamingo, precum si intentiile noastre referitoare la dezvoltarea retelei de magazine. Acest tip de comunicare ne va ajuta sa venim in intampinarea dorintelor si nevoilor clientilor si partenerilor nostri, cat mai repede cu putinta", a declarat Jiri Rizek, CEO-ul Flamingo.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar