transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-08-2006

Google va vinde publicitate prin sistemul eBay

Google va vinde publicitate prin sistemul eBay

Motorul de cautare Google va vinde publicitate pe web prin intermediul site-ului de licitatii online eBay, introducand sistemul click-to-call, informeaza AP si Rompres, citate de www.SMARTfinancial.ro.

Sistemul presupune conectarea potentialilor cumparatori cu agentiile de publicitate printr-un click într-o pagina web. La 11 ani de la înfiintarea sa de catre un programator din Silicon Valley, eBay si-a continuat expansiunea prin achizitionarea, in 2005, a companiei de telefonie prin Internet Skype, pentru suma de aproximativ patru miliarde dolari. În prezent, eBay are aproximativ 200 milioane de utilizatori în întreaga lume si peste 30 milioane de utilizatori în Asia.

În luna iulie a anului trecut, eBay a lansat sistemul de plati on-line PayPal în China, urmând sa investeasca 100 milioane dolari în aceasta tara. Rivalii Yahoo Inc. si Google Inc. sunt interesati de extinderea pe piata chineza, unde au investit sau cumparat firme chineze care detin site-uri web de licitatii on-line.

În iunie 2006, grupul american Google a lansat serviciul Google Checkout, propria sa platforma de plati pentru cumparaturile online, analistii considerând ca miscarea este destinata sa ofere un rival la serviciul PayPal oferit de grupul eBay Inc.

În prezent, Google Checkout autorizeaza cumparaturile online doar cu carduri bancare Visa, MasterCard, American Express si Discover (grupul Morgan Stanley). În prima faza, serviciul va fi disponibil doar consumatorilor americani, dupa care va fi disponibil si la nivel international.

 

Sursa: Rompres & SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar