transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-08-2006

Heineken a realizat promotie online pentru concert Fatboy Slim in Mamaia

Heineken a realizat promotie online pentru concert Fatboy Slim in Mamaia

Pentru concertul Fatboy Slim din Mamaia, Heineken a organizat o promotie online prin care se ofereau bilete gratuite. "Peste 2500 de participanti la promotia online desfasurata in perioada 5-29 iulie 2006 au intrat in competitie pe site-ul dedicat fatboyslim.heinekenmusic.ro, concurand, in joaca, pentru 40 de bilete la concert si 10 invitatii VIP pentru 2 persoane", au explicat organizatorii, citati de www.SMARTfinancial.ro.

Promotia a fost construita ca o invitatie la distractie, pe o platforma online, care a oferit sansa castigarii de bilete si invitatii VIP la concert. Premiile au constat in bilete la concertul Fatboy Slim din 5 August, de la Ultima Playa din Mamaia, si invitatii VIP, constand intr-un pachet complet pentru 2 persoane, cazare o noapte la Hotel Riviera in Mamaia, intrare la concert si acces la petrecerea VIP din locatie.

Promotia Heineken, derulata exclusiv online, a inregistrat peste 2500 de participanti pe perioada desfasurarii, iar numarul vizitatorilor pe site-ul heinekenmusic.ro a inregistrat o crestere de peste 30.000 de vizitatori in luna iulie 2006. Participantii au avut ocazia sa isi exprime parerea despre promotie si despre concertul Fatboy Slim pe blogul Heineken, blog.heinekenmusic.ro.Conceptul si platforma online pentru desfasurarea promotiei sunt dezvoltate de Senior Software, in colaborare cu agentia Grey Worldwide Romania. Marca Heineken este prezenta in peste 170 de tari din intreaga lume. Heineken face parte din portofoliul Brau Union Romania, alaturi de marcile Gosser, Schlossgold, Silva, Ciuc, Golden Brau si Bucegi.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar