transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-09-2006

International Leasing - concept nou de portal de leasing

International Leasing - concept nou de portal de leasing

International Leasing a anuntat lansarea unui portal de leasing, structurat in doua parti: portalul de leasing destinat publicului larg si partea corporate care vizeaza un public preponderent business.

"Portalul de leasing aduce vizitatorilor informatii bine structurate si permanent actualizate: oferte si calculatii de leasing pentru auto si echipamente, proceduri de finantare, sfaturi ale specialistilor precum si posibilitatea de a interactiona in timp real cu personalul companiei prin trimiterea de intrebari si solicitarea unor intalniri cu reprezentantii International Leasing", spun reprezentantii companiei, citati de www.SMARTfinancial.ro.

"Oferirea unor servicii financiare de calitate este o conditie esentiala si am dorit ca acest lucru sa se reflecte si pe internet. Impartirea site-ului in doua sectiuni a fost gandita ca o solutie pentru a satisface nevoile fiecarui vizitator si pentru a inlesni modul de navigare in site. Pe de o parte dorim sa ne adresam unui public business, dar in acelasi timp vrem sa acordam importanta cuvenita oricarei persoane interesate de serviciile companiei si de incheierea unui contract de leasing", a declarat Toni Tataru, CEO International Leasing - IFN SA.

International Leasing (www.leasing.ro) este prezenta pe internet inca din anul 2002, fiind printre primele companii de profil care si-a construit o imagine online. "Inca de la inceput International Leasing s-a dovedit un client activ si deschis la noile tendinte de pe internet, existand in permanenta dorinta de imbunatatire. Faptul ca lucram alaturi de International Leasing de peste 4 ani si am reusit sa evoluam impreuna in aceasta perioada ne da incredere in noi si in serviciile oferite", a afirmat Vlad Tocae, managing director ROM NET - agentie specializata in servicii web, strategii de comunicare si marketing online.International Leasing – IFN SA a fost constituita in decembrie 1995 ca prima companie independenta de leasing cu capital integral romanesc. Dintre serviciile oferite - leasing auto, leasing pentru echipamente si utilaje, leasing imobiliar.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar