transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-09-2023 4.6709 lei 4.9675 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-09-2006

Invent Media creeaza o campanie in lift printr-o campanie online

Invent Media creeaza o campanie in lift printr-o campanie online

Publicitatea in lift se promoveaza pe internet printr-un concurs inedit - Conversatii in lift. Invent Media, companie ce ofera solutii de promovare in lifturi si site-ul www.121.ro, dedicat unui public feminin, au initiat un concurs care promoveaza online publicitatea in lifturi si, in acelasi timp, creeaza o campanie de imagine prin afise neconventionale in lifturi.

"Apas eu butonul de oprire între etaje sau ma inviti tu la o cafea? sau mai direct: La care etaj ziceai ca mergi, la tine sau la mine? poate mai romantic Cu tine sunt acum între cer si pamant. N-ai vrea sa ne petrecem aceasta bucatica de eternitate cunoscându-ne mai bine? sau chiar amuzant Parca am fi intr-o cutiuta cu chibrituri. Ce-ai zice daca ne-am aprinde?" - sunt exemple propuse pentru concursul de fraze de initiat conversatii in lift.

"Cinci dintre cele mai interesante fraze vor fi afisate pe postere plasate în aproape 100 de lifturi de blocuri de locuit si cladiri de birouri din Capitala. Poate tu vei fi unul dintre norocosii care îsi va gasi propria fraza într-unul dintre lifturi. Premiul de "consolare", atribuit prin tragere la sorti, va fi o camera digitala de fotografiat oferita.

Parteneri ai concursului sunt fotoshop.ro si Kuantum", au explicat organizatorii.

"De ce sa nu insufletim un spatiu pe care il folosim atat de des?", s-a intrebat Eduard Petrescu, Managing Director Invent Media, "adaugand dimensiunii de afaceri - posibilitatea de a derula campanii de publicitate în lift - partea de amuzament, destindere si relaxare prin intermediul unor Conversatii în lift".

"Cand ni s-a propus sa promovam publicitatea in lift pe siteul nostru ne-am gandit cum sa aducem acest concept nou pe 121.ro, comunitatea femeilor senzationale, intr-un mod inedit. Asa s-au nascut Conversatiile in lift", spune Daniela Fugaru, Redactor Sef al siteului www.121.ro .

Perioada de desfasurare a concursului este 21 august - 1 octombrie 2006. Concursul ofera 5 premii constand intr-un poster personalizat cu fraza cu care castigatorul a intrat in concurs si numele acestuia. Aceleasi postere vor fi afisate în aproximativ 100 de lifturi din Bucuresti. Toti participantii la concurs intra in tragerea la sorti în care pot castiga o camera digitala Ben-Q E310 oferita de www.fotoshop.ro .

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar