transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-09-2006

Jacobs Ice Coffee - campanie integral romaneasca pe Yahoo! Messenger

Jacobs Ice Coffee - campanie integral romaneasca pe Yahoo! Messenger

Campania media pentru Jacobs Ice Coffee, poarta semnatura Starcom Media si a fost sustinuta, pe langa executiile pentru canalele clasice (TV, outdoor si presa) si de o campanie online, se arata intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Pentru comunicarea efectului racoritor si a gustului deosebit al Jacobs Ice Coffee, agentia a ales sa foloseasca executii speciale menite sa sublinieze atributele marcii si sa le plaseze intr-un context relevant, in functie de profilul vizitatorilor site-urilor pe care a rulat campania.

Ineditul campaniei consta in faptul ca, pentru prima data in Romania, comunicarea s-a produs si pe Yahoo! Messenger. Afinitatea evidenta a acestui canal pentru grupa de varsta 16-29 ani a determinat luarea in considerare a messenger-ului pentru promovarea acestei campanii.

Din datele statistice puse la dispozitie de Yahoo!, numarul utilizatorilor din Romania de messenger este impresionant - aproximativ 2,5 milioane, din care peste 55% fac parte din acest grup tinta.

Echipa Starcom Media care a promovat si care s-a implicat in derularea proiectului este formata din: Serban Goran - Direct Communications Manager, Alexandru Pomana - Creative Planner, Mircea Gheorghe - Business Development Director, Adrian Vladut - Account Manager Kraft.

Din partea Kraft Foods Romania a contribuit la realizarea proiectului Andreea Obilisteanu - Assistant Brand Manager, iar executiile creative au fost supervizate de agentia Scala JWT prin Alexandra Ivan - Account Manager.

Starcom Media este parte a Grupului Starcom MediaVest, cea mai mare retea de agentii media, cu peste 110 birouri in 76 de tari. In Romania, Starcom Media este parte a Leo Burnett Group.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar