transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-08-2006

Marketing online in domeniul imobiliar - Imobiliare Video Online

Marketing online in domeniul imobiliar - Imobiliare Video Online

Domeniul imobiliar, unul dintre cele mai profitabile in momentul actual, a ajuns sa beneficieze de metode speciale implementate in vanzari, inclusiv online. Business Adviser a anuntat ca implementeaza pentru prima data in Romania conceptul IVO (Imobiliare Video Online) - un concept dedicat oamenilor de afaceri si persoanelor foarte ocupate.

"Acest serviciu s-a nascut dintr-o reala nevoie de comunicare eficienta prin care atat companiile imobiliare cat si clientii castiga timp, resurse si bani prin regandirea modului in care se petrece o vizionare conventionala. Acum, acest lucru poate fi facut online, oricand, de la birou sau de pe telefonul mobil impreuna cu asociatii dumneavoastra sau alaturi de alte persoane interesate astfel incat sa puteti lua o decizie rapida si informata", spun oficialii, citati de www.SMARTfinancial.ro.

Concret, pe site-ul imobiliare.business-adviser.ro/vizionare.html apar oferte video imobiliare. "Spatiul comercial de inchiriat pe care il oferim in aceasta saptamana este oferit de agentia Apulum 94 si are un potential deosebit - este pozitionat in Pitesti, aflat in prelungirea strazii Calea Craiovei, intr-o zona cu puternic vad comercial. Cladirea are patru nivele: demisol, parter si doua etaje.

Suprafata este de 160mp/nivel, grup sanitar propriu fiecarui etaj", spun reprezentantii sistemului.

"Exista cate o centrala termica pentru fiecare etaj si intrare separata pentru fiecare nivel. Cladirea este necompartimentata, compartimentarea se face la cererea beneficiarului in functie de nevoile acestuia. Exista locuri de parcare necesare desfasurarii activtatii. Cladirea are geamuri termopan. Este pretabila pentru activitati precum show-room-uri, birouri, banca, asigurari, brokeraj", au mai explicat acestia.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar