transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-07-2006

MediaCafe - inca un brand care vinde la pachet publicitate online

MediaCafe - inca un brand care vinde la pachet publicitate online

Cu un domeniu web inregistrat pe persoana fizica, MediaCafe a pornit pe piata publicitatii online din Romania, cu site-uri din propriul portofoliu (nu tocmai evidentiate clar...) si site-uri partenere ale caror nume nu sunt deloc usor de ignorat - prezente "grele" precum Gazeta Sporturilor, Saptamana Financiara, Ziarul Financiar... deci site-uri si de la Intact, si de la Media Pro.

Conform site-ului in sine, mediacafe.ro, promovat ca un produs partener al agentiei Nice Spices (creatie bannere, creatie siteuri, dar si, mai nou, dezvoltator de websiteuri in propriul folos), campaniile se pot solicita pentru plata pe afisari sau pay per click, cu valori care sa inceapa de la 200 de euro.

Pentru ca portofoliul este inca redus, cei de la MediaCafe sunt si in cautare de site-uri pe care sa le reprezinte in raport cu advertiserii, pe baza de comision. Ca sa intri in retea, ai nevoie de minim 1000 de vizitatori/zi. Site-ul estimeaza si veniturile pe care le poate aduce: la 1000 de vizitatori/zi, "poti castiga pana la 140 de euro pe luna", promisiunea fiind asadar una medie, modesta.

Oficialii companiei pun la dispozitie si un numar de informatii gratuit - 0800 750 1200 si par astfel hotarati sa ajunga sa insemne ceva pe harta publicitatii online din Romania.

Fiind un moment in care piata se devolta intr-o retea tot mai ramificata, este de asteptat sa vedem cum se va stabiliza piata si in ce pozitii se vor aseza noii jucatori.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar