transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-08-2006

Neogen promite publicitate prin e-mail cu targetare inclusiv demografica

Neogen promite publicitate prin e-mail cu targetare inclusiv demografica

Cu un milion de utilizatori, compania Neogen a anuntat recent, intr-un comunicat de presa remis ziarului financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro. "Prin Mesajul Publicitar puteti sa va targetati audienta dintr-un 1 milion de utilizatori Neogen, in functie de varsta, sex, locatie, categorie profesionala, ocupatie si profil business", spun cei de la Neogen.

"Clientii targetati vor primi mesajul in casuta de Mesaje de la Neogen, fara a fi considerat Spam. Platiti doar pentru rezultate: veti fi taxati doar pentru mesajele citite (0.05 euro/mesaj, bugetul minim 100 euro)", se precizeaza in aceeasi sursa.

Oficialii Neogen subliniaza ca targetarea demografica avantajeaza advertiserii al caror scop este sa ajunga la clientii dintr-o anumita regiune geografica, oras sau locatie. Astfel, instrumentul accentueaza dedicarea Neogen unei categorii de mici intreprinzatori, care pot sa se promoveze pe internet platind numai pentru rezultate si realizand campanii inclusiv de mici dimensiuni.

Intr-un moment in care piata publicitatii online promite mari schimbari generate de o tot mai mare concurenta intre agentii, fiecare companie ce administreaza spatii publicitare pe internet incearca sa investeasca in pozitia sa si sa profite de dinamica actuala pentru a creste si mai mult. Neogen nu face exceptie, anuntand inclusiv ca isi propune sa creeze concurenta reala si pentru celelalte agentii din piata, luptand pentru atragerea clientilor mari, ce investesc in campanii voluminoase.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar