transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-03-2007

Radio Guerrilla - campanie antiresemnare realizata de Propaganda

Radio Guerrilla - campanie antiresemnare realizata de Propaganda

Propaganda si Radio Guerrilla au lansat recent o noua provocare tuturor ascultatorilor din banda FM printr-o campanie antiresemnare ce îsi propune rescrierea Mioritei si promovarea matinalului Guerrilla de Dimineata. Campania este o continuare a productiei "The Good, The Bad & The Ugly”, avandu-i ca protagonisti pe realizatorii matinalului Guerrilla: Dobrovolschi, Liviu Mihaiu si Craioveanu.

"Dupa ce si-au impus legea în salbaticul FM romanesc de luni pana vineri de la 7 la 10, cei 3 pastori Guerrilla propun acum o reinterpretare a celebrei balade Miorita adaptate situatiei din prezent. Pe scurt, concursul Rescrie Miorita! invita zilnic ascultatorii sa trimita propria lor versiune a unei strofe din celebra balada. Castigatorii fiecarei zile sunt înzestrati cu câte o mitoasa si o cusma antiresemnare roz si intra în direct la Radio Guerrilla", explica reprezentantii companiilor.

"Miorita este balada care, din pacate, a inspirat poporul român din cele mai vechi timpuri. A devenit, asa cum se stie, motivul-cult al acestei natii. Din pacate, pentru ca, atunci când suntem pusi în fata unui pericol, reactionam cum nu se poate mai gresit: plecam capul, ne resemnam, lasam raul sa îsi vada de treaba. Radio Guerrilla instiga, în aceasta primavara, la antiresemnare! Cine vede probleme în societate (mizerie, indiferenta, bataie de joc), suna la Radio Guerrilla, iar cei 3 baci eroi vor încearca sa le rezolve.

Ideea campaniei este: Nu mai sta cu mainile în san, nu te mai lamenta, ia atitudine, declara Dan Amariei, Deputy Creative Director Propaganda si copywriter al campaniei, citat de www.SMARTfinancial.ro.

Pana pe 13 aprilie 2007, Dobrovolschi, Craioveanu si Mihaiu vor scoate zilnic "la bataie" cate 4 versuri din Miorita. "Cine dovedeste oaie le poate rescrie asa cum ar fi trebuit sa fie azi si trimite apoi la rescriemiorita @ eliberadio.ro. De asemenea, ascultatorii mai au la dispozitie si Linia Roz Antiresemnare (cu tarif normal) unde vor putea sa sune si sa inregistreze o resemnare cotidiana. Autorii celor mai autentice resemnari/antiresemnari vor primi cate o Amuleta Antiresemnare, iar Guerrilla le va pune numele la loc de cinste pe site".

"Problemele zilnice, minore sau majore, tratate de obicei cu resemnare, sunt si ale noastre, ale tuturor celor care le suntem partasi. Radio Guerrilla colecteaza aceste situatii, le aduce la cunostinta tuturor, ia atitudine publica si îndeamna la antiresemnare. Despre români se spune ca sunt mioritici, adica în fata unei probleme care ar putea fi tratata combativ, acestia, precum ciobanasul moldovean din Miorita, pleaca capul si se resemneaza în loc sa actioneze, în loc sa demonstreze ca are si ca poate sa-si foloseasca...oaiele. Radio Guerrilla vrea sa rescrie Miorita. Adevaratii ciobanasi Dobro, Mihaiu si Craio, conduc lupta antiresemnare declansata de Radio Guerrilla", spune Adrian Popescu, Director de Marketing Radio Guerrilla.

Campania "Rescrie Miorita! Foloseste-ti oaiele!" se desfasoara pe urmatoarele medii de promovare: TV, radio, presa scrisa, Internet, indoor advertising (OOPS si acces press), BTL, plus gingle-uri si promo-uri originale pe Radio Guerrilla.

Echipa Propaganda implicata în aceasta campanie este formata din Dan Amariei, Deputy Creative Director, Vlad Bojan - Art Director, Dan Moldovan - Creative Director, Simina Leotescu - Strategic Planner si Sonia Vlad - Account Manager. Din partea clientului: Calin Husar - Director General si Adrian Popescu - Director de Marketing.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar