transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-08-2006

SMARTfinancial.ro si ARBOmedia sprijina comertul electronic cu 100% bonus

SMARTfinancial.ro si ARBOmedia sprijina comertul electronic cu 100% bonus

Incepand de pe data de 2 august 2006, portalul financiar electronic SMARTfinancial.ro trateaza intr-un mod aparte informatiile legate de comertul electronic - intr-o rubrica special dedicata, ceea ce se doreste a fi si o modalitate prin care un ziar electronic sa promoveze magazinele online din Romania.

Agentia de new-media SMART press a lansat astfel, pe www.SMARTfinancial.ro, o rubrica dedicata comertului electronic, din dorinta de a incuraja intreprinzatorii romani ce sunt interesati sa intre pe piata online, dar si de a promova comertul electronic in general.

Rubrica de stiri va fi una nepublicitara ca si continut editorial, in sensul in care articolele se vor dori cat mai obiective si utile consumatorilor de informatie. In acelasi timp, rubrica nu se va feri sa promoveze intr-un stil fair-play magazinele online si companiile ce activeaza in domeniu, intr-un moment in care multe magazine sunt amenintate cu falimentul tocmai pentru ca au ignorat partea de publicitate, marketing, PR.

Pe langa ajutorul la capitolul PR, SMARTfinancial.ro vine si cu o oferta de publicitate, promovata alaturi de agentia ARBOmedia: pentru campaniile de publicitate ce se desfasoara pe www.SMARTfinancial.ro in perioada august - decembrie 2006, magazine online interesate astfel de o promovare eficienta vor primi 100% bonus pentru campaniile de minim 100 de euro plus TVA.

A fost ales si un plafon destul de mic, pentru ca orice magazin online din Romania sa isi poata permite o astfel de campanie.

SMARTfinancial.ro si SMARTbank.ro au avut, inca de la lansare, o evolutie pozitiva, reusind sa genereze impreuna un trafic de pana la 2000 de vizitatori/zi. Conceptul bazat pe informatie proprie, atent verificata, modelul de ziar financiar electronic real, cu redactori si colaboratori specialisti, dar si o serie de valori etice - toate puncteaza o prezenta unica, originala pe piata online din Romania.

In doar 7 luni de activitate, gratie si colaborarii cu agentia de publicitate ARBOmedia, SMARTfinancial.ro, pilonul de rezistenta al SMART press, a reusit sa atraga clienti importanti de publicitate precum OTP Bank, Zapp, Romtelecom, Fiat, Mol, Savana, Focus sat, Transart, Baumit si altii.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar