transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-08-2006

White Image relanseaza newsletterul Altex - Clubul Preturilor Mici

White Image relanseaza newsletterul Altex - Clubul Preturilor Mici

White Image relanseaza sub denumirea de de Clubul Preturilor Mici newsletterul celui mai mare retailer de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Clubul Preturilor Mici se adreseaza tuturor celor care doresc sfaturi legate de achizitia si functionarea produselor electronice precum si celor interesati de serviciile oferite de Altex si ofertele de creditare. De asemenea newsletterul cuprinde promotiile de produse si servicii Altex si le ofera abonatilor posibilitatea de a economisi timp, acestia avand posibilitatea sa descarce catalogul Altex direct din newsletter.

In plus, abonatii vor fi informati asupra evenimentelor ce se desfasoara in aria in care acestia isi au resedinta si vor beneficia de oferte particularizate adaptate interesului acestora. White Image Loyalty Solutions isi doreste ca prin acest newsletter sa sprijine eforturile Altex de comunicare individualizata cu actuali si potentiali clienti.

Altex este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, cu peste 120 de magazine deschise in toate judetele din tara.

Loyalty Solution White Image este o companie specializata in email marketing si solutii de loializare, lucrand pentru peste 50 de marci din toate domeniile: retail, tehnologie, servicii financiare, consultanta, publishing, auto, training. Tehnologia si serviciile oferite de White Image sunt proiectate pentru companiile care doresc sa creeze o stransa relatie cu actualii lor clienti.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar