transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-04-2007

Ziua Barbatului, promovata de Bergenbier si sustinuta de peste 100.000 de voturi

Ziua Barbatului, promovata de Bergenbier si sustinuta de peste 100.000 de voturi

Peste 100.000 de barbati au votat pentru stabilirea unei zile in care sa fie celebrati, in cadrul unei campanii derulata de Bergenbier, membra a grupului Interbrew, potrivit unui comunicat al companiei, citat de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro. Pe 7 aprilie, numarul de voturi trecuse deja de 140.000 pe www.ziuabarbatului.ro.

In primele 10 zile de la lansare, care a avut loc pe 20 martie 2007, site-ul campaniei a inregistrat peste 80.000 de accesari unice si 50.000 de voturi. "Am investit in aceasta campanie o suma de ordinul sutelor de mii de lei si ne asteptam ca, la finalizarea ei, vanzarile sa creasca cu peste 10 la suta fata de luna martie a anului trecut", a apreciat directorul de marketing al companiei, Liviu Irimia.

Interbrew Romania previzioneaza o crestere cu 30 la suta a cifrei de afaceri in anul 2007, fata de nivelul de 160 milioane euro consemnat in 2006, a estimat, pentru Rompres, Liviu Irimia. De asemenea, reprezentantul firmei a aratat ca se asteapta la o crestere in volum a vanzarilor companiei de 34 la suta, in timp ce volumul berii pe piata va creste cu 7 la suta in 2007. Piata berii din România s-a cifrat la 600 milioane euro in 2006, potrivit afirmatiilor lui Irimia.

"Vanzarile Bergenbier, care reprezinta aproape 50 la suta din volumul total de vânzari ale companiei, au fost de peste 3,3 milioane de hectolitri in 2006, in timp ce cifra totala de afaceri a crescut cu 34 la suta in aceeasi perioada", a adaugat reprezentantul firmei. In Romania se consuma 174 de litri de bere de persoana pe an, in timp ce in Europa, consumul mediu este de 180-190 litri, a precizat directorul de marketing al Interbrew Romania.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar