transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-09-2013

Activ Property Services, alliance partner al Cushman & Wakefield, a incheiat mutarea Quintiles in Global City Business Park

Activ Property Services, alliance partner al Cushman & Wakefield, a incheiat mutarea Quintiles in Global City Business Park

Activ Property Services, alliance partner al Cushman & Wakefield, anunta incheierea uneia dintre tranzactiile importante din trimestrul 3 al 2013 si anume mutarea Quintiles - cea mai mare companie din domeniul dezvoltarii biofarmaceutice, cu peste 50 de medicamente in topul celor mai bine vandute produse farmaceutice din lume - in Global City Business Park, intr-o suprafata de 900 m2.  Mutarea a adus importante reduceri de costuri pentru companie iar activitatea de consultanta a durat aproximativ 10 luni fiind aleasa cea mai buna propunere dintr-un numar de 20.  Avantajele relocarii Quintiles au rezultat in: o reducere masiva a costurilor, o eficienta mult sporita a spatiului nou inchiriat precum si o luminozitate excelenta.                                                                                       

Cu aceasta ocazie, Activ Property Services comunica realizarea unui numar de peste 20 de tranzactii, constand in noi inchirieri, relocari sau renegocieri in prima parte a anului 2013. In cifre absolute, Activ Property Services a realizat inchirierea a aproximativ 7,000 m2 atat in Bucuresti cat si in orase cum ar fi Timisoara, Sibiu, Tulcea, dar si in Bulgaria prin intermediul biroului asociat din aceasta tara.                                       

Portofoliul deservit de Activ Property Services include companii din industria de IT&C, bancara, finaciara, pharma, auto precum si 10 contracte de exclusivitate pentru importante cladiri de birouri dintre care mentionam: Junior Office Building in Ploiesti, Fructus Plaza si Optica Business Park in Timisoara, imobilul din strada Brezoianu 31-33 unde functioneaza Banca Carpatica, in Bucuresti.

Referindu-se la piata de birouri din Bucuresti, Andrei Birsan, Director al Departamentului de Birouri Activ Property Services declara: “aceasta piata a inregistrat in prima jumatate a anului tranzactii de inchiriere in suprafata de 132,500 m2, corespunzand unei cresteri cu 8,6% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Suprafata inchiriata reprezinta aproximativ 7% din stocul total existent de birouri din capitala.   In 2013 se inregistreaza o usoara crestere fata de 2012 in ceea ce priveste efectiv tranzactionarea; in clipa de fata asistam atat la relocari ale chiriasilor in cladiri mai bune/noi,  bineinteles cu reduceri ale costurilor comparativ cu  cele avute inainte de relocare dar si la prelungiri de contracte pe actualele locatii, prin negocieri dure cu actualii locatori.Vorbind despre relocari Andrei Birsan continua:” Un numar important de contracte semnate in 2008 au ajuns la termen, astfel incat s-a inregistrat o crestere a relocarilor si a renegocierilor.   Aproximativ 40% din suprafata inchiriata a fost reprezentata de relocari, companiile preferand, in numeroase cazuri sa isi mute birourile in cladiri de calitate mai buna, disponibile in acest moment pe piata, la chirii avantajoase.”

In ce priveste piata de birouri in 2013 comparativ cu 2012, conform specialistilor Activ Property Services aceasta se prezinta in modul urmator:

Inchirieri noi: 59% (H1 2013) cumparativ cu 34% (H1 2012);
Pre-inchirieri 4% (H1 2013) comparativ cu 39% (H1 2012);
Expansiuni 6% (H1 2013) comparativ cu 12% (H1 2012);
Renegocieri 31% (H1 2013) comparativ cu 15% (H1 2012);
 
Din datele Activ Property Services, daca ne referim la suprafetele de birouri cu cea mai mare cautare in 2013, cele mai multe inchirieri au vizat suprafete de sub 1000 m2, insa aproximativ 70% din suprafata totala inchiriata a fost reprezentata de tranzactii mari, cu suprafete intre 1,000 m2 si 5,000 m2.

Formata din experti imobiliari cu o experienta de peste 15 ani in industrie, Activ Property Services, alliance partner Cushman & Wakefield, continua atat activitatea Activ Consulting cat si cea a Cushman & Wakefield, extinzandu-si campul de actiune si pe piata din Republica Moldova, pe langa piata din Romania.

Activ Property Services ofera o gama completa de servicii in 4 domenii majore:  Servicii de Tranzactionare, incluzand reprezentarea chiriasilor si a proprietarilor pentru tranzactionarea spatiilor de birouri, industriale si de retail; Solutii Corporate pentru Ocupanti si Investitori, incluzand strategii imobiliare pentru corporatii mari si detinatori de proprietati imobiliare; Servicii de Consultanta, incluzand consultanta in afaceri si in domeniul imobiliar; Evaluare si Administrare Proprietati, ceea ce reprezinta servicii de evaluare proprietati imobiliare, analize de “highest and best use” etc.

Reteaua Cushman & Wakefield este formata atat dintr-un numar de aproximativ 253 de locatii in 60 de tari. Din aceasta retea fac parte atit birouri proprii cat si parteneri exclusivi in tari precum Irlanda, Grecia, Elvetia, Norvegia, Israel, Finlanda, Austria, Danemarca, Africa de Sud, Insulele Channel, Bulgaria, Irlanda de Nord si Macedonia.

Acesti parteneri actioneaza ca si o extensie a companiei Cushman & Wakefield acoperind una sau mai multe tari din regiunea respectiva, au o experienta extensiva in domeniul imobiliar, ofera o gama de servicii complete; parteneriatul cu cea mai mare companie privata imobiliara din lume, Cushman & Wakefield le permite schimbul de informatii si transferul de cunostinte si granteaza folosirea celor mai bune practici din industrie.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Dayat
I love your blog! Your dog is sooooo ctuuue! You have really pretty skin, whats your skin care routine. I am an aspiring Beauty Editor from New York and have tested every skin care product and have yet to find something other than my Retin-a that improves the skin. By the look of your mother it\'s probably gentic, she\'s gorgeous. Check out my Beauty Blog at emanticoff.blogspot.com. Chau for now.
Pallavi
I love your blog! Your dog is sooooo cuutue! You have really pretty skin, whats your skin care routine. I am an aspiring Beauty Editor from New York and have tested every skin care product and have yet to find something other than my Retin-a that improves the skin. By the look of your mother it's probably gentic, she's gorgeous. Check out my Beauty Blog at emanticoff.blogspot.com. Chau for now.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar