transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-10-2015

Adora Forest Timisoara: in 5 luni s-au vandut aproape 25% din locuintele disponibile

Adora Forest Timisoara: in 5 luni s-au vandut aproape 25% din locuintele disponibile

Aproape un sfert din locuintele disponibile în primul bloc din complexul rezidential Adora Forest din Timisoara au fost vândute, în cele cinci luni de la începerea vânzărilor.

Situat în apropiere de zona Dumbrăvita, lângă Pădurea Verde, noul bloc are 107 apartamente realizate la cele mai înalte standarde de calitate, ceea ce a si generat un mare interes în rândul timisorenilor.

Zona este una dintre cele mai bine cotate din Timisoara, iar blocul este conectat la oras printr-un drum asfaltat si dispune de locuri de parcare, precum si de un loc de joacă.

Adora Forest dispune de o compartimentare inteligentă, prin care o mare parte din apartamente beneficiază de o extra-cameră inclusă în pret. Această cameră poate avea functionalităti multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă, până la birou sau atelier pentru hobby-uri.

“Am creat un produs rezidential de calitate superioară, cu gândul la tinerii specialisti din Timisoara, un oras puternic dezvoltat economic, care continuă să atragă personal calificat pentru companiile din zonă, inclusiv din judetele limitrofe", explică Andreea Hamza, directorul de marketing si vânzări al proiectelor Adora.

Adora Forest are cel mai bun raport pret/suprafată/calitate pentru garsonierele si apartamentele de două si trei camere, cu finisaje de calitate superioară si costuri de întretinere performante datorită materialelor de constructie folosite. Preturile sunt cuprinse între 41.500 euro si 66.500 euro (exclusiv TVA).

Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucurestiului si au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park în Arad si a complexului Adora Pipera în nordul Capitalei, la începutul anului 2015.Adora reprezintă o investitie de anvergură realizată de fondul de investitii britanic Patron Capital (link), coordonată de Tagor (link) ca dezvoltator imobiliar si administrator de proprietăti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar