transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-11-2012

Adora Urban Village - complex cu 12 blocuri situat in sud-vestul Bucurestiului

Adora Urban Village - complex cu 12 blocuri situat in sud-vestul Bucurestiului

Urban Village este numele conceptului introdus de Tagor, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, în prezent. Acest concept vizează să creeze o comunitate puternic legată de viata orasului si totusi ancorată solid în calmul unui complex similar unui sat. Aceasta este o premieră în România.

Primul exemplu al acestui nou concept este Adora Urban Village, un complex cu 12 blocuri situat în sud-vestul Bucurestiului si care va avea în total 548 de apartamente. Tagor împreună cu Patron Capital va investi în total 34 de milioane de euro în acest complex din care primele două blocuri, cu un total de 75 de apartamente, vor fi date în folosintă în martie 2013. Adora este situat la 10 km de Piata Unirii într-un cartier nou, în plină dezvoltare lângă soseaua Alexandriei.

„Conceptul Urban Village pune pe primul loc interactiunea umană si tinde să creeze comunităti puternice care împărtăsesc valori comune dar au în acelasi timp obiceiuri singulare. Acest concept aduce la un loc avantajele si viata vibrantă a orasului cu linistea de tip rural, stilul de viată agitat din mediul urban cu seninătatea si constanta vietii familiale de la sat. Adora este conectat la oras si totusi e liber de acesta.

Este un concept dual care se potriveste perfect tinerei generatii de profesionisti de carieră (gata să îsi întemeieze o familie) care intră acum în clasa de mijloc din România”, a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor.

„Creăm aici un stil de viată care să aducă echilibru între muncă si familie, viata de oras si comunitatea de tip rural cu toate serviciile necesare unei familii pentru a-si creste fericită copii în maximum de confort. Sunteti la oras însă vă veti bucura de calitatea vietii de la tară”, a adăugat el.

Tagor nu doar aduce acest concept revolutionar în România, ci îl implementează în teren, construind apartamente la calitate înaltă pe baza unui design flexibil, totul la un pret accesibil. Toate apartamentele se încadrează în conditiile programului de stat „Prima Casă” si au numai 5% TVA. Compania oferă clientilor tot suport necesar pentru a obtine cea mai potrivită solutie financiară ca să devină membri ai comunitătii Adora Urban Village.

Complexul va fi conectat la toate utilitătile orasului, ca avea un drum de acces nou, conexiuni prin fibră optică ăn fiecare apartament si, cel mai important, toate materialele de constructie si metodele folosite sunt la standardel internationale.

Pentru a arăta toate acestea viiitorilor locatari, compania a participat la cea mai recentă editie a târgului imobiliar Timon cu un stand care a atras peste 300 de visitatori care s-au arătat interesati de proiect.

Tagor este dezvoltatorul complexului rezidential Adora Urban Village, primul dintr-o serie de proiecte de locuinte care vor aduce în România investitii în valoare de până la 250 de milioane de euro, la finalizare. Compania este detinută si condusă de Ofer Lieberson, care si-a început activitatea în România în 2004.

Tagor este partenerul operational în România în cadrul parteneriatului cu Patron Capital, un fond de investitii britanic în domeniul imobiliar, cu active de miliarde de dolari.

Pe lângă proiectul Adora din sud-vestul Bucurestiului, Tagor intentionează să construiască si la Timisoara, Oradea si Arad si de asemenea, si în alte zone ale Capitalei, în viitorul apropiat. Unele dintre aceste proiecte sunt planificate să demareze la începutul anului viitor.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar