transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-10-2014

Adora Urban Village - rata de ocupare de peste 50%

Adora Urban Village - rata de ocupare de peste 50%

Mai mult de jumătate din apartamentele din Adora Urban Village au fost vândute, iar noii locatari se mută în comunitatea care prinde contur în proiectul rezidential din sud-vestul Bucurestiului.

Peste 40 din cele 75 de apartamente ale complexului au fost deja vândute, ceea ce face Adora un proiect de succes pentru investitor, fondul de investitii britanic Patron Capital, cu active de mai multe miliarde de euro. Revirimentul vânzărilor în ultima perioadă indică o tendintă puternică pe piata imobiliară de crestere a interesului fată de jumătatea de sud a Capitalui, aflată în plină dezvoltare.

Anca Dumitrescu, noul director de vânzări al Adora Urban Village, a declarat că “vânzările au crescut puternic în urma adaptării preturilor la puterea de cumpărare, respectiv a introducerii ratelor la dezvoltator pentru acei clienti care nu se încadrează sau nu doresc accesarea unui credit bancar”. „Jumătatea de sud a capitalei oferă o alternativă eficientă, din punct de vedere al raportului calitate/pret si disponibilitate a locuintelor, pentru tot mai multi cumpărători si aici intervenim noi în discutie”, a explicat Anca Dumitrescu.

Adora Urban Village este un proiect rezidential în Sud-Vestul Bucurestiului, care cupride în planul său 12 blocuri, dintre care au fost construite primele două cu un total de 75 de apartamente.

Nivelul actual al vânzărilor permite astfel continuarea dezvoltării complexului în etapa a doua, care implică înăltarea a încă două blocuri cu 75 apartamente. Odată terminat proiectul, Adora Urban Village va avea în total 548 de apartamente, realizate în urma unei investitii de aproape 35 de milioane de euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar