transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-01-2013

Adora Urban Village - Tagor introduce noul concept Mini-camera in proiectul rezidential

Adora Urban Village - Tagor introduce noul concept Mini-camera in proiectul rezidential

Adora Urban Village, complexul rezidential ce urmează să fie finalizat în această primăvară de către Tagor, introduce încă un nou concept pentru România, pe lângă premiera „urban village” menită să creeze o comunitate puternic legată de viata orasului si totusi ancorată solid în calmul specific vietii rurale. Este vorba de „mini-cameră”, o premieră care oferă spatiu functional suplimentar viitorilor locatari din Adora Urban Village.

Conceptul de „mini-cameră” înseamnă un spatiu suplimentar în toate garsonierele, apartamentele de două camere si în unele apartamente de trei camere de la Adora Urban Village, ce poate fi folosit în diferite moduri de către locatari, fără niciun cost în plus la achizitia locuintei.

„Aceasta este o revolutie pe piata imobiliară din România, inspirată de piata de profil din New York, unde apartamentele au suprafete limitate: la acelasi pret, cumpărătorii apartamentelor din Adora primesc gratuit spatiu suplimentar inteligent pe care să îl exploateze după dorintă. Fie că va fi o cameră pentru hooby-uri, un mic birou, un spatiu de joacă pentru copii, un dormitor sau orice altceva, mini-camera este o inovatie creată prin compartimentarea inteligentă a spatiului din apartamente. Aduce valoare suplimentară investitiei în locuintă”, a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor – compania care dezvoltă Adora Urban Village în suburbiile Bucurestiului, la numai 10 km distantă de centrul Capitalei.

Conceptul de Mini-cameră este bazat pe interpretarea compartimentării interioare care permite proprietarului/locatarului să folosească în mod inteligent spatiul disponibil, după cum cred de cuviintă. De aceea, la Adora Urban Village, garsoniera are 1,5 camere, apartamentul cu două camere are 2,5 camere iar apartamentul cu trei camere are 3,5 camere.

Adora Urban Village este un complex cu 12 blocuri situat în sud-vestul Bucurestiului, care va avea în total 548 de apartamente.

Tagor împreună cu Patron Capital investesc în total 34 de milioane de euro în acest complex din care primele două blocuri, cu un total de 75 de apartamente, vor fi date în folosintă în martie 2013. Adora Urban Village este situat la 10 km de Piata Unirii, în Cartierul Independentei, un cartier nou aflat în plină dezvoltare lângă soseaua Alexandriei.

Complexul este deja conectat la toate utilitătile orasului (apă curentă, canalizare, gaz, electricitate), are un drum de acces asfaltat nou, conexiuni prin fibră optică în fiecare apartament si, cel mai important, toate materialele de constructie si metodele folosite sunt la standarde internationale.

Tagor este dezvoltatorul complexului rezidential Adora Urban Village, primul dintr-o serie de proiecte de locuinte care vor aduce în România investitii în valoare de până la 250 de milioane de euro, la finalizare. Compania este detinută si condusă de Ofer Lieberson, care si-a început activitatea în România în 2004.

Tagor este partenerul operational în România în cadrul parteneriatului cu Patron Capital, un fond de investitii britanic în domeniul imobiliar, cu active de peste 2 miliarde de dolari.

Pe lângă proiectul Adora din sud-vestul Bucurestiului, Tagor intentionează să construiască locuinte în  Arad, Timisoara si Oradea,  precum si în alte zone ale Capitalei, în viitorul apropiat. Unele dintre aceste proiecte sunt planificate să demareze în cursul acestui an.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Roby
You got to push it-this essetianl info that is!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar