transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-02-2014

Adora Urban Village a ajuns la un grad de ocupare de peste 30%

Adora Urban Village a ajuns la un grad de ocupare de peste 30%

Adora Urban Village, proiectul rezidential special inaugurat în vara trecută de Tagor în sud-vestul Bucurestiului, a ajuns la un grad de ocupare de peste 30% la sfârsitul lunii ianuarie, în doar 6 luni de la începutul vânzărilor.

Primele două blocuri, din cadrul primei faze a complexului de 12 blocuri cu 575 de apartamente în total, trezesc un interes în crestere cuplurilor care doresc să îmbine confortul si agitatia vietii de la oras cu serenitatea de tip rural, stilul de viată agitat din mediul urban cu seninătatea si constanta vietii familiale de la sat.

Pentru a sustine această combinatie, Adora Urban Village vine cu un concept nou pentru România, o „extra-cameră”, care oferă un loc functional suplimentar pentru viitorii locuitori ai Adora Urban Village.

Conceptul de „Cameră extra" reprezintă un spatiu suplimentar gratuit pentru toate apartamentele de o cameră, două camere si în unele dintre apartamentele de trei camere de la Adora Urban Village, care pot fi utilizate în diverse moduri de către cumpărători (viitorii proprietari), cu niciun cost suplimentar la achizitionare.

Acest mod inovator de gândire în domeniul imobiliar rezidential românesc este inspirat din conceptul de „mini-cameră” de pe piata de profil din New York, unde spatiul din apartamente este limitat.

Pentru acelasi pret, cumpărătorii Adora obtin un spatiu suplimentar gratuit, inteligent, pentru a-l utiliza după bunul plac. Fie că va fi o cameră pentru hobby-uri, un birou mic, un loc de joacă pentru copii sau un dormitor, sau orice altceva, extra-camera este o inovatie care oferă o compartimentare inteligentă a spatiului din apartament. Acesta aduce un plus de valoare investitiei prin programul „Prima Casa".

Conceptul de Extra Cameră se bazează pe o compartimentare interioară care permite proprietarului / locatarului utilizarea inteligentă a spatiului disponibil după bunul plac.

Prin urmare, la Adora Urban Village, studioul are 1,5 camere, iar un apartament cu 2 camere a devenit unul cu 2,5 camere.

Adora Urban Village oferă atât o calitate înaltă a constructiei cât si facilităti pentru locuitorii săi, precum si o excelentă infrastructură de telecomunicatii si utilităti, si vine cu oferte unice de pret si cu posibilităti de finantare flexibile. Apartamentele de lux sunt, prin urmare, disponibile si prin programul national „Prima Casa 2013".

Adora este situat la numai 10 km de Piata Unirii, într-un cartier nou în curs de dezvoltare, situat în apropierea soselei Alexandriei. Tagor este dezvoltatorul unei serii de proiecte rezidentiale in Bucuresti, Pipera, Timisoara, Oradea si Arad, în spiritul unui stil de viată de deosebit si care aduce în România investitii mari.

Compania este detinută si condusă de Ofer Lieberson, care si-a inceput activitatea în România în 2004. Tagor este partenerul operational în România al Patron Capital, un fond de investitii britanic în domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari.

Prima fază a proiectului Adora Urban Village, un complex de 12 blocuri cu 575 de apartamente, reprezintă o investitie în valoare de 34,4 milioane de euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar