transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-01-2016

AFI Europe pre-inchiriaza 16.000 de metri patrati in AFI Park 4&5, atingand o rata de ocupare de 50%

AFI Europe pre-inchiriaza 16.000 de metri patrati in AFI Park 4&5, atingand o rata de ocupare de 50%

Clădirile de birouri AFI Park 4 si 5 au atins un grad de ocupare de 50% la începutul anului 2016, prin semnarea unor contracte de pre-închiriere pentru 16.000 de metri pătrati, datorită locatiei si specificatiilor tehnice superioare, functionării continue 24/7, certificării verzi LEED Gold si proximitătii de AFI Palace Cotroceni. A patra si a cincea fază a proiectului de birouri AFI Park, dezvoltat în apropierea mall-ului din Cotroceni, vor fi livrate peste două săptămâni, când primii chiriasi vor prelua spatiile si vor demara operatiunile.

Cameron, unul dintre chiriasii din AFI Park 1, se va extinde si îsi va reloca birourile în AFI Park 4&5. Celelalte trei companii care au semnat contracte de pre-închiriere pentru spatii din cele două clădiri provin din industria IT&C. SII România, o companie specializată în oferirea de servicii si solutii tehnologice pentru firme medii si mari, a închiriat 3.000 mp la etajul 10 al clădirilor de birouri, în timp ce o suprafată de 3.000 mp va fi ocupată de un nou jucător important pe piata de IT&C din România. Aditional, câteva mii de metri pătrati sunt preluati de către ORTEC Central & Eastern Europe, sucursala regională a companiei olandeze ORTEC, specializată în solutii software pentru planificare avansată si optimizări.Parterul va fi ocupat de restaurantul italienesc “Trattoria Uno”, care se află lângă “Tucano Café” si un showroom al “Pinum Doors & Windows”.

Spatiile din AFI Park 4&5 sunt livrate în concordantă cu design-ul si planurile chiriasilor. Cererile specifice din partea companiilor din industria IT&C sunt o suprafată a etajului de 3.000 mp, o înăltime de 2,8 m între podea si tavan, pentru a permite intrarea la maximum a luminii naturale, si un sistem de protectie împotriva incendiilor conform cu standardele Uniunii Europene, care să includă stropitoare si detectoare de fum.    

La fel ca toate clădirile din AFI Park, AFI Park 4&5 beneficiază de o reducere cu aproximativ 40% a consumului de energie si apă, în comparatie cu un spatiu de birouri obisnuit. Proiectul cuprinde dotări unice, cum ar fi modul în care sunt concepute sistemele electrice si HVAC, în concordantă cu un plan al spatiului de la o statie de lucru la 7 metri pătrati si o optiune de iluminare cu leduri a birourilor.

Un element unic aditional care diferentiază clădirile de birouri de celelalte proiecte de pe piată este reprezentat de mai multe solutii avansate de back-up, care includ alimentarea cu electricitate de înaltă tensiune din 2 surse diferite, ce le asigură chiriasilor AFI Park 4&5 derularea continuă a activitătilor lor, pe tot parcursul anului.

AFI Park include 5 clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafată închiriabilă totală de peste 70.000 de metri pătrati, aflate în proximitatea centrului comercial AFI Palace Cotroceni (82.000 mp închiriabili). Complexul (152.000 mp de spatii închiriabile) oferă o combinatie perfectă si convenabilă între business si viata personală, fiind un mediu de lucru care răspunde stilului de viată modern, căutat atât de mult de către generatiile din industria IT – generatiile X, Y si Z.  

AFI Park este usor accesibil prin transportul public, cu o statie de metrou aflată în apropiere (Politehnica), la doar 250 de metri de proiect, alături de alte 12 linii diferite de autobuz si tramvai, care deservesc parcul de afaceri si centrul comercial. AFI Park a devenit hub-ul de IT&C pentru importante companii internationale, precum: Electronic Arts, grupul TELUS International, Endava România, cu sediul central în Marea Britanie, Microchip Technology, Sparkware Technologies si Cameron România, parte din grupul Cameron.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar