transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-01-2015

AFI Europe Romania a finalizat si livrat AFI Park 3 catre Endava si TELUS International

AFI Europe Romania a finalizat si livrat AFI Park 3 catre Endava si TELUS International

AFI Europe România a finalizat cea de-a treia clădire de birouri din AFI Park, cel mai nou şi mai avansat parc de afaceri de clasa A din Bucureşti. AFI Park 3 este închiriată integral de Endava și TELUS International, iar spațiile au fost predate chiriașilor în termenul stabilit, pentru a se muta și a demara operațiunile.

“AFI Park are toate avantajele esențiale pentru a fi cea mai bună opțiune pentru multinaționale atunci când decid să-și deschidă un birou sau să se extindă în România. Având beneficii precum o amplasare excelentă, opțiuni de extindere, cele mai bune specificații tehnice și un mediu de lucru plăcut, desfășurarea non-stop a operațiunilor, proximitatea de AFI Palace Cotroceni și Universitatea Politehnica, o sursă excelentă de viitori angajaţi pentru companiile din sectorul IT&C și de tip BPO, AFI Park oferă totul”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România. “Continuăm dezvoltarea complexului de birouri cu AFI Park 4&5 (32.000 mp GLA), clădire care va fi livrată în T4 2015”, a adăugat David Hay.

Construcția AFI Park 3 (12.200 mp GLA) a început în luna iunie 2013, lucrările fiind desfășurate de Danya Cebus, iar bugetul total a fost de peste 20 de milioane de euro. Clădirea a fost finalizată în termenul stabilit și în bugetul estimat.

Proiectul este finanțat cu un credit de 15 milioane de euro oferit de BCR (Banca Comercială Română), membră a Erste Group. AFI Park 3 are spațiile de birouri închiriate în totalitate. De asemenea, AFI Park 2 este ocupat integral de Electronic Arts, iar AFI Park 1 este închiriat în totalitate unor companii precum Microchip, Cameron și Sparkware Technologies. Recent, X Body by Monica Iagăr, campioană mondială și dublu campioană europeană la săritura în lungime, a fost deschis la parterul AFI Park 2, oferind un nou centru de fitness bazat pe tehnologia EMS.

AFI Park 1 și AFI Park 2 sunt primele clădiri de birouri din România care au primit certificarea LEED Gold Core & Shell. Restul clădirilor din AFI Park sunt și ele în proces de a fi certificate LEED Gold. Primele două clădiri au fost recent evaluate la 28 milioane de euro, respectiv 27,5 milioane de euro.

În luna aprilie a anului trecut, AFI Europe România a început construcția AFI Park 4&5, cea de-a 4-a fază a premiatului proiect de birouri, care va fi finalizată în T4 2015. AFI Park 4&5 este construit ca o singură clădire, oferind o suprafață per etaj de 3.000 mp, pentru a răspunde nevoilor de spații mari ale companiilor din sectorul IT&C și de tip BPO, alături de un program de funcționare non-stop. Clădirea va avea 32.000 mp de suprafață închiriabilă totală (GLA) de clasa A, dispusă pe 12 etaje, deservite de două parcări subterane cu 300 de locuri. Parterul va include spații de retail, concepute pentru a oferi chiriașilor servicii și facilități în plus pe lângă cele din mall. Etajul al 12-lea va oferi pe terasă o cafenea în beneficiul viitorilor chiriași.

AFI Park include 5 clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de 70.000 mp, toate conectate cu AFI Palace Cotroceni (81.000 mp GLA). Împreună, cele două proiecte (151.000 mp GLA) oferă cel mai mare complex de retail și afaceri din România şi unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est.

AFI Properties este membră a AFI Group, un conglomerat internaţional de holdinguri şi investiţii cu subsidiare care activează în domeniul imobiliar, construcţii, infrastructură, industrie şi hoteluri.

Compania este activă în dezvoltarea şi administrarea de proprietăți din 1971. AFI Properties a fost listată pe bursa din Tel-Aviv în 2004. Compania este activă în Europa din 1997, prin subsidiara sa AFI Europe, în special în pieţele ECE. AFI Properties este notată BBB+ pozitiv de S&P şi A3 stabil de Midroog (subsidiară a Moody’s).

Rezultatele financiare ale AFI Properties au înregistrat o creștere puternică a profitului în primele nouă luni ale lui 2014, la 55,4 milioane de euro în comparație cu 26,5 milioane de euro în primele nouă luni ale lui 2013. AFI Properties a anunțat și venitul operațional net (NOI) de 59,8 milioane de euro pentru primele nouă luni ale lui 2014, reprezentând o creștere cu 12% în comparație cu T3 2013. Venitul total al AFI Properties pentru primele 9 luni ale lui 2014 a ajuns la 128,5 milioane de euro. În T3 compania a distribuit, pentru prima dată din 2006, dividende în valoare de 16 milioane de euro. La 30 septembrie 2014, portofoliul companiei includea, având în vedere cota AFI Properties, o suprafață închiriabilă totală de 549.000 mp, iar capitalul companiei a fost de 599 milioane de euro.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider de dezvoltare, management și investiții în domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală şi de Est din 1997 şi care se concentrează pe dezvoltarea de proiecte de anvergură comerciale, rezidenţiale şi cu utilizare mixtă.

Portofoliul diversificat al AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale de mare amploare şi cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează AFI Palace Cotroceni, cel mai mare şi de success mall din România şi unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est. Proiectul se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de peste 81.000 mp şi oferă vizitatorilor o vastă zonă de divertisment cu multiple opţiuni pentru petrecerea timpului liber şi peste 300 de magazine ale brandurilor locale şi internaţionale, vizitate în medie de 55.000 de clienţi pe zi.

La data de 3 octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Palace Ploiești, primul și singurul mall modern dezvoltat în centrul orașului Ploiești, în urma unei investiții de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial oferă o suprafață închirabilă (GLA) de 33.000 de metri pătrați, disponibilă pe două etaje ce cuprind peste 100 de branduri naționale și internaționale, alături de peste 7.000 de metri pătrați de divertisment.

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Palace Cotroceni, AFI Europe România dezvoltă în prezent AFI Park, cel mai nou şi mai avansat parc de business de clasa A din Bucureşti, care a atins un grad de ocupare de 100% a spațiilor sale de birouri din primele 3 clădiri. Parcul oferă spre închiriere peste 70.000 mp de spaţii de birouri, vizate în prezent de sediile centrale ale multinaţionalelor și companii de IT&C. În aprilie 2014, AFI Europe România a început și construcția clădirii de birouri AFI Park 4&5, care va oferi proiectului o suprafață închiriabilă adițională de 32.000 mp și urmează să fie livrată în T4 2015.

Pe segmentul clădirilor de birouri, AFI Europe România va dezvolta AFI Business Park București, un parc de business clasa A cuprinzând 50.000 mp GLA, amplasat în imediata apropiere a hotelului J.W. Marriott şi a Parlamentului din sectorul 5 al capitalei. Parcul de afaceri va consta în 2 clădiri de birouri de înălţime redusă şi un turn de birouri, cu multe spaţii verzi, spații moderne, high tech, într-un centru urban cu o  piaţetă centrală şi grădini.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar