transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-06-2023 4.6562 lei 4.9696 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-01-2015

AFI Palace Cotroceni a inceput lucrarile de extindere si va ajunge la suprafata inchiriabila de 82000 mp

AFI Palace Cotroceni a inceput lucrarile de extindere si va ajunge la suprafata inchiriabila de 82000 mp

AFI Palace Cotroceni a început o serie de lucrări de extindere si reorganizare, ca urmare a politicii mall-ului de a oferi în permanentă concepte noi si de a aduce cele mai importante branduri internationale care îsi doresc să pătrundă pe piată în cel mai vizitat centru comercial din România.

O mare parte a lucrărilor de reamenajare va avea loc în zona de la intrarea Galaxy si va aduce o serie de noutăti în materie de branduri. Astfel, ca urmare a acestor schimbări, magazinul Reserved va deveni magazin ancoră, extinzându-si suprafata până la 2.000 mp. Acelasi retailer polonez de modă LPP Fashion va aduce în AFI Palace Cotroceni brandurile Mohito (brand feminin premium) si Sinsay (brand dedicat adolescentilor), după ce anul trecut au fost lansate, în premieră, în AFI Palace Ploiesti.

Toate acestea vor completa experienta de shopping oferită până acum de AFI Palace Cotroceni.

În plus, una dintre cele mai mari surprize va fi legată de cafeneaua Starbucks, care se va redeschide în AFI Palace Cotroceni într-o locatie cu o suprafată extinsă. Aceasta va cuprinde atât o terasă de vară, cât si una de iarnă si va surprinde cu noul său concept.

„Continuăm povestea de succes si venim cu noi propuneri în materie de branduri si de petrecere a timpului liber. Prin intermediul acestor schimbări, clientii nostri se vor bucura în continuare de atmosfera specială cu care s-au obisnuit, dar si de ofertele unice, specifice AFI, având mai multe motive să revină cu bucurie în centrul nostru comercial.

Ne reinventăm în permanentă, pentru a depăsi asteptările vizitatorilor nostri si pentru a ne mentine pozitia de lideri pe piata din România”, declară Israel Vizel, Mall Manager si AFI Palace Malls Division.

Extinderea actuală măreste suprafata închiriabilă la 82,000 mp, iar managementul AFI Palace Cotroceni lucrează deja la noi planuri de extindere care au în vedere o suprafată de încă 8000 de mp.
Surprizele nu se vor opri aici, deoarece AFI Palace Cotroceni va continua să mentină confortul vizitatorilor săi si să răspundă tuturor cerintelor în materie de modă, experiente culinare, petrecere a timpului liber si nu numai.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar