transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-06-2012

Agentia imobiliara Century 21 Titan Park - prima campanie dedicata locuitorilor din zona Titan

Agentia imobiliara Century 21 Titan Park - prima campanie dedicata locuitorilor din zona Titan Agentia imobiliară Century 21 Titan Park a demarat prima campanie de informare si recrutare dedicată locuitorilor din cartierul Titan. Campania debutează cu tombola „CENTURY 21 te trimite cu familia în vacantă” si activităti de recrutare în cadrul evenimentului ”Zilele Carierei în Imobiliare”.

CENTURY 21 Titan Park vine în întâmpinarea locuitorilor din zona Titan care doresc să realizeze tranzactii imobiliare cu o echipă de specialisti imobiliari si cu cele mai bune servicii de consultantă de pe piată. Noutatea servicilor oferite de CENTURY 21 locuitorilor din cartierul Titan o reprezintă faptul că negociază pretul doar în favoarea clientilor săi, a unei singure părti dintr-o tranzactie imobiliară, printr-un serviciu nou pe piata locuintelor din România denumit „Serviciul de Reprezentare”.

„Prin această campanie ne dorim să venim cât mai aproape de locuitorii din Titan, să ne cunoastem si să legăm relatii de bună vecinătate si colaborare. Este prima campanie dedicată locuitorilor dintr-un cartier organizată de o agentie imobiliară din România, o initiativă inovatoare ce vizează stabilirea unor relatii pe termen lung în comunitate”, a declarat  Cătălin Scriparu, Presedintele CENTURY 21 România. „Fiind noii vecini din cartier, ne-am propus să ne prezentăm rezidentilor prin diverse activităti de comunicare la domiciliu si în agentia noastră, pentru a identifica nevoile locuitorilor din Titan, a ne adapta serviciile la cerintele lor si a le reprezenta interesele cu succes. Scopul nostru este să oferim locuitorilor din cartierul Titan care doresc să realizeze tranzactii imobiliare cele mai bune servicii de consultantă personalizate, reprezentându-le interesele, în special în negocierea de pret”, a completat Cătălin Scripcaru.

Un prim pas al campaniei este invitarea rezidentilor din Titan să participe la tombola „CENTURY 21 te trimite cu familia în vacantă”.
Pe baza cărtii postale pe care o primesc la domiciliu, locuitorii cartierului Titan sunt invitati la sediul CENTURY 21 Titan Park (Str. Baba Novac 19A, clădirea Belvedere) în zilele de 8 si 9 iunie pentru a valida participarea la tombola ce are ca premii o excursie la Disneyland, un sejur în Antalya si un week-end la Complex Phoenicia 5*. Cerinta obligatorie este ca participantii să aibă domiciliul stabil în cartierul Titan. Mai multe informatii sunt disponibile în regulamentul de pe site-ul CENTURY 21 România. De asemenea, în baza cărtii postale, toti locuitorii zonei Titan primesc o evaluare gratuită a proprietătii până la 1 septembrie 2012.

Campania are o componenta de recrutare puternică ce vizează persoane proactive care locuiesc în zona Titan si în împrejurimi.  Astfel, agentia CENTURY 21 Titan Park invită pe toti cei care doresc să înceapă o carieră în cadrul celei mai puternice retele din domeniul imobiliar la nivel mondial să-si depună candidatura pentru un post de consilier imobiliar pentru care experienta anterioară nu este necesară. Înscrierile se vor face în cadrul evenimentului „Zilele Carierei în Imobiliare”, desfăsurat pe 8 si 9 iunie la sediul agentiei din Str. Baba Novac 19A, clădirea Belvedere.

CENTURY 21 România a deschis în luna mai agentia – pilot CENTURY 21 Titan Park, coordonată direct de către francizorul Master, compania care detine dreptul de a acorda licente pentru agentii imobiliare CENTURY 21 pe teritoriul României. Proiectul face parte din noua strategie de dezvoltare a companiei, prin care CENTURY 21 România îsi propune să vină în întâmpinarea clientilor din Bucuresti care doresc să realizeze tranzactii imobiliare prin cele mai bune servicii de consultantă de pe piată.

Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare si marketing pentru Sistemul CENTURY 21. Reteaua este alcătuită din aproximativ 7.600 de agentii imobiliare, pentru care lucrează circa 112.000 de specialisti, în 71 de tări si teritorii din întreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA.

Reteaua CENTURY 21 din România cuprinde la ora actuală 3 agentii detinute si operate în mod independent, în Bucuresti, ce oferă servicii imobiliare la standarde internationale, precum si o divizie de cercetare si evaluări imobiliare..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Bang
auto pou ennoousa adi einai an mporo na paixo enan agona diplh euiakria se authn thn etairia...1x as poume... nomizo pos den mporo etsi den einai ? kata ta alla exei prosfores pou den tis vriskeis se alles etairies :) me thn euiakria exoume kati gia apopse ?
Pfw
mystage / Hey Al,Thanks for the compliment about the free vesrion, but its small potato's compare to the Underground Robot that's coming out!!!Yes i think so . Im just setting up the sales page and support desk and then everyone can add hundreds of stages with ease.I will be sending an email out the day before launch around the end of the week ..and discounts and bonuses to the first 25 people!!!watch for the email Dale
Bobola
Blepo to paignidi Malin-Germinal kai i Malin pzeiai monoterma tin Germinal.Ti na po re Adi.An den erthei ayto to paignidi assos tha einai megali gantemia.To vlepeis to mats?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar