transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-12-2014

Amber Gardens - proiect rezidential cu 60 de locuinte verzi in Otopeni - Tunari

Amber Gardens - proiect rezidential cu 60 de locuinte verzi in Otopeni - Tunari

Dezvoltatorul imobiliar Alesonor lansează Amber Gardens, primul proiect rezidential de lux, de dimensiuni mari din Romania, care are la bază principiile designului bioclimatic si aplică standardele energetice ale unei "case pasive".

Amber Gardens este un complex rezidential de lux care oferă 60 de locuinte verzi de lux, individuale, concepute pentru a avea un nivel ridicat de performantă. Proiectul Amber Gardens a obtinul prima certificare “Casă Verde” din Bucuresti, acordată de Romania Green Building Council (RoGBC). De asemenea, proiectul Amber Gardens este câstigător al premiului I la prestigiosul concurs “Anuala de Arhitectură Bucuresti 2013”.
 
„Amber Gardens demonstrează că adevăratul lux este verde si de înaltă calitate. Am încorporat finisaje de calitate si am creat un spatiu de locuit mai confortabil, care oferă intimitate si un mediu mai sănătos cu lumină si acustică superioare, si permite reducerea semnificativă a costurilor de energie si de întretinere.”, a spus Leonidas Anastasopoulos, Managing Partner Alesonor.

„Analiza realizată de Romania Green Building Council confirmă că proiectul dezvoltatorului Alesonor, Amber Gardens, demonstrează că astăzi pot fi atinse cele mai ambitioase obiective ale directivei de Eficientă energetică a Uniunii Europene pentru 2020: consum energetic egal cu zero, respectând în acelasi timp principii suplimentare, esentiale pentru clădirile verzi.”, a declarat Steven Borncamp, CEO Romania Green Building Council.Pentru a atinge standarde de eficientă energetică ale unei „case pasive”, în cadrul Amber Gardens sunt implementate următoarele principii: o cât mai bună izolatie cu un minim de punti termice sau deloc; aport de căldura din energie solară si surse de căldură interne; un nivel excelent de etanseitate; o bună calitate a aerului interior, furnizat de un sistem de ventilatie mecanică cu o recuperare optimă de căldură.

În plus, Amber Gardens are la bază principiile designului bioclimatic, luând în considerare variabile precum: orientarea, directia vântului,  vegetatia din jurul clădirilor.

Proiectul rezidential va cuprinde 60 de locuinte verzi de lux, care vor fi dezvoltate pe parcursul a 3 ani în zona Otopeni – Tunari, lângă de pădure. În luna noiembrie 2014 au fost finalizate 6 locuinte dintre care 4 sunt deja vândute.

Investitia într-o locuintă verde de lux Amber Gardens începe de la 230.000 EUR + TVA (pentru o locuintă cu o suprafată de aprox. 250 mp si un teren de aprox. 650 m2), o investitie în calitate, confort si eficientă energetică pe termen lung.

Per total, consumul energetic ai unei locuinte Amber Gardens este de 32,3 Kwh/m2/an, comparativ cu locuintele care au primit un certificat de performantă energetică clasa C (325 Kwh/m2/an), clasa A (150 Kwh/m2/an) sau cele care se califică pentru o ipotecă verde (90 Kwh/m2/an).

Locuintele Amber Gardens consumă cu 90% mai putină energie fată de o locuintă clasa C si de 5 ori mai putin decât o locuintă clasa A. Costul anual al energiei folosite este aprox. 630 de euro. Locuintele certificate la nivel de performantă energetică C ajung la cheltuieli de 3.889 euro pe an, cele cu un nivel de performantă A – 1857 euro, iar casele care se califică pentru o ipotecă verde, 939 euro pe an.

Proiectul Amber Gardens (www.ambergardens.ro) este devoltat de compania Alesonor si este câstigătorul prestigiosului premiu (Annual Architectural Award 2013). De asemenea, acest proiect a obtinut prima certificare Casă Verde din Bucuresti, acordată de Romania Green Building Council (RoGBC).

Alesonor este o companie de dezvoltare imobiliară, înfiintată în Romania în anul 2003. Obiectivul companiei este dezvoltarea proiectelor rezidentiale, comerciale si industriale în Romania, oferind clientilor solutii de calitate care îndeplinesc toate conditiile necesare. Din 2003, Alesonor s-a angajat să ofere design exclusivist, solutii tehnologice inovatoare si servicii post-vanzare premium. Aceasta reprezintă încercarea continuă a companiei de a aduce îmbunătătiri în toate aspectele vietii de zi cu zi în ceea ce priveste mediul si ambianta pentru cei care locuiesc în clădirile dezvoltate.

Consiliul Român pentru Clădiri Verzi este o asociatie non-profit, apolitică al cărei scop este crearea unor conditii de piată, educatie si legislatie necesare pentru promovarea constructiilor de înaltă performantă care sunt atât sustenabile, cât si profitabile.

RoGBC depune eforturi pentru a construi un model de dezvoltare exemplar pentru regiune, urmărind ca mediul construit să nu pună în pericol generatiile viitoare, ci să fie o sursă de sigurantă, confort, inovatie si noi oportunităti economice.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar