transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-06-2013

Apartamentele cu 4 camere au inregistrat cea mai mare ieftinire in ultimele 12 luni

Apartamentele cu 4 camere au inregistrat cea mai mare ieftinire in ultimele 12 luni

In ultimele 12 luni pe intreaga categorie de apartamente s-au inregistrat reduceri, dar cel mai mult s-au ieftinit locuintele cu 4 camere. Asadar, in iunie 2013 preturile medii solicitate de proprietari s-au redus cu 9% fata de aceeasi perioada din 2012, potrivit raportului de monitorizare realizat de AnunturiParticulari.ro.

In luna iunie, observam scaderi ale preturilor medii solicitate de proprietari pe intreg segmentul apartamentelor vechi, comparativ cu acelasi interval al anului trecut, pornind de la o variatie de -6% pentru garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, ajungând la -9% in cazul locuintelor cu 4 camere.

Astfel, pretul mediu solicitat pentru o garsoniera a ajuns in luna iunie la 33.679 de euro. Daca fata de luna mai a acestui an, pretentiile proprietarilor au crescut cu 1,5%, de la 33.184 de euro, raportat la un interval de 12 luni, variatia este de peste -2.100 de euro.

Potrivit calculelor realizate de AnunturiParticulari.ro pe baza tuturor ofertelor imobiliare publicate in presa scrisa si pe internet, pretul mediu al unei locuinte cu 2 camere a scazut cu 2,5% in ultima luna, atingând valoarea de aproximativ 52.486 euro, fata de luna mai când suma solicitata de proprietar era de 53.860 de euro.

In ultimele 12 luni s-a inregistrat o variatie de peste -3.000 de euro.

In cazul apartamentelor cu 3 camere, preturile medii au fost ajustate cu 1,4% in ultima luna, ajungând la o valoare de 71.632 de euro, fata de 76.493 de euro in iunie 2012.

Proprietarii care vând locuinte cu 4 camere au facut ajustari de peste 9%, scazând pretul in medie cu aproape 9.700 de euro in ultimul an.

Aproape 2.500 de noi oferte de apartamente au fost scoase la vânzare de proprietarii bucuresteni in luna iunie, conform datelor furnizate de raportul Anunturiparticulari.ro. In luna care urmeaza a se incheia, ofertele noi de vânzare aparute pe piata au fost mai putine cu 300 decât in mai 2013, dar cu 80 mai multe decât in iunie 2012.

Oferta de garsoniere a ajuns la 475 unitati, in timp ce numarul de anunturi cu vânzarea unei locuinte cu doua camere a atins numarul de 1.013. In cazul ofertei de vânzare a locuintelor cu 3 camere, aceasta a ajuns la 728 de unitati la sfâsitul lunii iunie 2013. Pe segmentul apartamentelor cu 4 camere circa 232 de proprietari au facut publice intentiile lor de vânzare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar