transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-12-2013

ARED anunta peste 1700 de apartamente vandute si planuri de extindere in Ungaria

ARED anunta peste 1700 de apartamente vandute si planuri de extindere in Ungaria

Arad Real Estate Development (ARED), cel mai mare dezvoltator imobiliar din Vestul României, încheie anul 2013 cu peste 1700 de apartamente vândute şi estimează că segmentul rezidenţial va stagna în 2014, fiind puţin probabil să apară noi dezvoltatori de calibru.

Compania, membră a holdingului Alber, a dezvoltat în Arad trei proiecte rezidenţiale – RED 1, 2, 3 – ultimul dintre ele urmând a fi finalizat anul viitor. În total, peste 1500 de apartamente finalizate, precum şi un azil de bătrâni şi peste 60.000 de metri pătraţi de hale industriale şi birouri.

Un al patrulea ansamblu rezidenţial, RED 4, este în derulare în Oradea. Este vorba despre un proiect cu o valoare de piaţă de aproximativ 14 milioane de euro, care va cuprinde 280 de apartamente. 200 dintre ele au fost deja vândute. În total, cele patru proiecte valorează peste 98 de milioane de euro.

„Ne apropiem de sfârşitul anului şi, trăgând linie, bilanţul este pozitiv, în sensul că am reuşit să vindem mai multe apartamente decât în 2012, în ciuda unei pieţe încă îngheţate.

Cred că explicaţia este simplă: oferim produse de calitate, la un preţ corect. În plus, suntem singurul constructor de apartamente „inteligente” din vestul ţării. Nu în ultimul rând, calitatea lucrărilor noastre se datorează şi faptului că lucrăm cu firme de construcţie din Ungaria, cu o mare experienţă în acest domeniu”, a precizat Florin Moş, Director de Marketing şi Vânzări al ARED.

Astfel, apartamentele „inteligente” sunt dotate cu senzori de mişcare, senzori de apă, senzori de fum, senzori de gaz. În cazul unor defecţiuni, proprietarul este alertat prin SMS, astfel că poate interveni în timp util pentru remedierea situaţiei. De asemenea, apartamentul se comportă asemeni unui robot, putând să oprească apa atunci când detectează scurgeri de apă şi este dotat cu un cronotermostat care permite proprietarului să seteze temperatura în imobil în funcţie de orice interval orar, în fiecare zi a săptămânii.

„Apartamentele noastre se pot achiziţiona la un preţ corect, de 620 de euro/ metrul pătrat”, a mai precizat Florin Moş. După succesul înregistrat la Arad şi Oradea, compania are programate investiţii similare la Timişoara şi Cluj. Anul 2015 va fi unul de referinţă, atunci urmând să decidem direcţia investiţiilor viitoare: spre Vest, în Ungaria şi Austria, sau spre sud-est, în Braşov, Bucureşti şi Constanţa.

„Planul nostru de business are în vedere aceste două direcţii. Investiţii în Vest, dincolo de graniţele ţării, sau proiecte noi în mari oraşe din România precum Bucureşti, Braşov şi Constanţa. Vom lua decizia potrivită în 2015. Deocamdată, ne aşteptăm la o stagnare a pieţei construcţiilor în sectorul rezidenţial în 2014, ceea ce pentru noi este un avantaj. Clienţii sunt mai atenţi la calitatea construcţiei şi istoricul dezvoltatorului. Cel mai probabil, pe piaţa rezidenţială nu vor apărea mulţi dezvoltatori noi sau constructori care să poată tulbura cererea şi oferta de apartamente noi”, a conchis Florin Moş.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar