transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-08-2011

ARGO Real Estate Opportunities Fund achizitioneaza ERA Shopping Park Oradea si ERA Shopping Park Iasi

ARGO Real Estate Opportunities Fund achizitioneaza ERA Shopping Park Oradea si ERA Shopping Park Iasi Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), fond de proprietate listat public pe bursa londoneza AIM, activ in principal pe piata proiectelor comerciale din Europa Centrala si de Est, urmeaza sa achizitioneze doua dintre cele mai mari parcuri de retail din Romania, respectiv: ERA Shopping Park in Oradea si ERA Shopping Park in Iasi. La finalizarea tranzactiei, AREOF va deveni cel mai mare proprietar si operator de parcuri de retail din Romania, listat la Londra.

Din portofoliul AREOF mai fac parte Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava. Proiectul ERA Shopping Park Oradea, dezvoltat de compania de management Omilos Group in afara orasului, la zece minute de centru, ocupa o suprafata totala de 180,168 mp. Este primul proiect comercial de tip retail park din Oradea, care impresioneaza prin dimensiunile sale si valoarea investitiei totale de 80 milioane de euro. Totodata, ERA Shopping Park Iasi este cea mai mare zona comerciala din afara Bucurestiului ocupand o suprafata totala de peste 350,000 mp spatii de retail.

Argo Real Estate Opportunities Fund este un fond de proprietate listat public pe bursa londoneza AIM, activ in principal pe piata proiectelor comerciale din Europa Centrala si de Est, în special în România, Ucraina şi Republica Moldova.

AREOF detine in proportie de 100% Shopping City Sibiu, parcul de retail avand o suprafata inchiriabila de 79 130 mp Deschisa in 17 noiembrie 2006 si extinsa in 2007,apoi in 2008, zona comerciala este ancorata de retaileri internationali de top precum Hypermarketul Real (detinut de Metro AG), Carrefour, Baumax DIY si supermarketul de electronice Media Galaxy, alaturi de numerosi alti retaileri de nisa, precum: Benetton, Lee Cooper, Adidas, Levi’s si Kenvelo in cadrul mall-ului Promenada.

Shopping City Sibiu este prima achizitie a celor de la AREOF pe piata din Romania, care vine in completarea unui portofoliu comercial reprezentativ reflecta foarte bine obiectivul declarat al companiei de a maximiza profitul prin minimizarea riscurilor, acesta fiind derivat in principal din venitul generat de chirii si de aprecierea capitalului provenit din achizitia, dezvoltarea si managementul activelor proprietatilor sale.
Compania a costruit, de asemenea, o extensie de 4.000 de mp, o adevarata ancora de fashion, gazduieste retaileri internationali, precum New Yorker, Deichmann, Takko Fashion si Hervis Sport.

AREOF a finalizat cu succes si cea de-a doua investitie a sa in Romania o data cu dezvoltarea Suceava Shopping City in parteneriat joint venture. Proiectul ocupa o suprafata inchiriabila de 48,000 mp. Aflatain centrul orasului Suceava, zona comerciala este ancorata de retaileri internationali de top, dintre care amintim: hypermarketul Carrefour, magazinul de mobilier Mobexpert, magazinul de electronice Media Galaxy, DIY-ul austriac Baumax, in conjuctie cu o galerie de retail de 12,000 mp cu peste 100 de magazine, care ofera o gama larga de fashion pentru femei si barbati, articole sportive, servicii si restaurante.

ERA Shopping Park Oradea este cel mai mare parc comercial dezvoltat in Oradea avand un total de 78,000 mp GBA si 62,500 mp NLA. Proiectul este format dintr-o galerie comerciala cu o suprafata de 7,500 mp NLA ce include 40 de mangazine ancorate de Hypermarketul Carrefour (15,100 NLA), Bricostore DIY (9,592 NLA) si Altex Megastore (3,192 NLA) – complet operationale din 2009. In viitor vor fi adaugate un magazin Mobexpert (8,000 NLA), Cinema City (3,000 NLA) si alte 70 de magazine in mall-ul ce se va deschide in toamna anului 2011. Zona de parcare este formata din 2000 de spatii exterioare si este pozitionata in fata galeriei comerciale.

ERA Shopping Park Iasi este cea mai mare zona comerciala din afara Bucurestiului cu un total de peste 350,000 mp spatiu de retail. In acest moment sunt complet operationale Galeriile Comerciale ERA (11,000 mp si 62 de magazine), hypermarketul Carrefour (15,400 mp), Praktiker (9.350 mp), Mobexpert (8,500 mp) si Altex Megastore (3,565 mp). ERA Shopping Park va beneficia de o investitie de 175 de milioane de euro pentru o suprafata construita de 150,000 mp, o suprafata inchiriabila de 116,000 mp si 3,600 locuri de parcare..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
3IGI9q Really appreciate you sharing this blog.Really thank you! Fantastic.
Frankie
A simple and intlelgient point, well made. Thanks!
Lainey
I don't know who you wrote this for but you helped a brohter out.
Githa
Great hammer of Thor, that is powerfully heplful!
Kiana
Hey, kilelr job on that one you guys!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar