transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-01-2015

Arnia Software inchiriaza 1,550 mp in Europe House, tranzactie intermediata de DTZ Echinox

Arnia Software inchiriaza 1,550 mp in Europe House, tranzactie intermediata de DTZ Echinox

DTZ Echinox a intermediat tranzactia de inchiriere a unui spatiu de birouri de 1,550 mp in Europe House de catre compania de software Arnia. Arnia Software este o companie de software romano-franceza infiintata in anul 2006, cu un portofoliu dinamic de clienti in Statele Unite, Anglia, Franta si Romania. Activitatea companiei include servicii de consultanta si outsourcing, precum si dezvoltarea de produse web adresate pietei romanesti.

Prin inchirierea spatiului din Europe House, Arnia Software isi consolideaza activitatea in cadrul unui singur imobil, anterior ocupand spatii de birouri in doua cladiri localizate in zona de centru-est a Bucurestiului.

„Aceasta relocare a devenit necesara in contextul dezvoltarii dinamice a companiei. Ne bucuram ca am reusit sa finalizam mutarea in noul sediu in foarte scurt timp, iar primele zile de munca din 2015 ne-au gasit in casa noua”, a declarat Cosmina Avram, Financial Director Arnia Software.

Eduard Turcoman, Associate Director Office & Industrial DTZ Echinox a adaugat: „Cladirea Europe House a reprezentat solutia optima pentru Arnia datorita locatiei, eficientei spatiilor, specificatiilor de clasa A, precum si a posibilitatilor de extindere”.

Aflata in patrimoniul grupului CA IMMO, Europe House reprezinta un reper important al zonei centrale de business in Bucuresti, avand o suprafata totala inchiriabila de 16,500 mp. Prin inchirierea spatiilor de catre Arnia Software, proiectul atinge un grad de ocupare de cca. 97%.

In cladire isi desfasoara activitatea companiile  Orange Romania, Metropolitan Life, BCR – Banca Pentru Locuinte, Bristol Myers-Squibb, CBRE, BSS, Qatar Airways.

„Ne dorim ca aceasta noua tranzactie de inchiriere in portofoliul CA IMMO sa constituie baza unei relatii de parteneriat solid cu Arnia Software, companie reprezentativa pentru domeniul in care activeaza. Suntem onorati de alegerea facuta, dar in acelasi timp ne concentram sa mentinem standardele de calitate in administrarea proprietatilor noastre, in contextul unei piete dinamice si competitive”, a declarat Marian Roman, Managing Director al CA IMMO Real Estate Management Romania.

Arnia Software este o companie romaneasca de dezvoltare software specializata in aplicatii software personalizate, consultanta IT, precum si in dezvoltare de produse software brevetate. 

Incepand cu anul 2006, Arnia Software s-a concentrat pe construirea de parteneriate solide, extinzandu-si portofoliului in Romania, Franta, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii. 

Avantajele competitive care au ghidat activitatea Arnia Software sunt: expertiza in dezvoltare software, solutii rentabile de inalta calitate care sa deserveasca nevoile de afaceri ale clientilor, project management profesional si optimizarea comunicarii cu clientii. 

CA IMMO a fost fondata in 1987 si listata pe bursa de valori din Viena in 1988. Inca de la infiintare, CA IMMO s-a remarcat drept unul dintre cei mai mari proprietari din Europa Centrala.

Activitatea CA IMMO se concentreaza pe doua directii de business: managementul proprietatilor din portofoliu si dezvoltarea imobiliara, grupul avand experienta in dezvoltarea si administrarea unei game vaste de proprietati, de la cladiri de clasa A la reorganizari urbane complexe.

In prezent, CA IMMO detine in Romania cinci proiecte de birouri (Europe House, Opera Center I si II, Bucharest Business Park si Riverplace) care cumuleaza o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 105,000 mp.

Ca si perspectiva de crestere a portofoliului de office, CA IMMO va incepe in 2015 dezvoltarea proiectului Orhideea Towers Bucharest in suprafata totala de cca 37,000 mp, localizat in zona de centru-vest a Capitalei, in proximitatea pasajului Basarab.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar