transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-05-2015

Au inceput vanzarile pentru apartamentele din complexul Adora Forest din Timisoara

Au inceput vanzarile pentru apartamentele din complexul Adora Forest din Timisoara

A început perioada de vânzări pentru complexul Adora Forest din Timisoara. Adora Forest este cel mai nou complex rezidential din Timisoara, finalizat recent si situat în apropiere de zona Dumbrăvita, lângă Pădurea Verde.

Prima etapă a noului complex este un bloc cu 107 de apartamente realizare la cele mai înalte standarde de calitate, ceea ce a si atras atentia cumpărătorilor pe plan local - astfel încât 10% din unitătile disponibile au fost deja rezervate sau vândute la nici o lună de la darea în folosintă.

"Piata rezidentială este în plin avânt la Timisoara si timisorenii sunt evident interesati de un mod de viată de calitate. Adora Forest dispune de o compartimentare inteligentă prin care o mare parte din apartamente beneficiază de o extra-cameră inclusă în pret. Această cameră poate avea functionalităti multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă până la birou sau atelier pentru hobby-uri", explică Andreea Hamza, directorul de marketing si vânzări al proiectelor Adora.

Adora Forest are cel mai bun raport pret/suprafată/calitate pentru garsonierele si apartamentele de două si trei camere (din care majoritatea dispun de extra-camera inclusă în pret), cu finisaje de calitate superioară si costuri de întretinere performante datorită materialelor de constructie folosite. Preturile sunt cuprinse între 42.300 euro si 65.000 euro (exclusiv TVA).

“Timisoara este unul din orasele cu cea mai rapidă dezvoltare din România, cu foarte multi investitori care încep noi afaceri sau le extind pe cele existente, ceea ce atrage personal calificat inclusiv din judetele limitrofe.

Noi suntem aici pentru a construi locuinte de calitate pentru acesti noi angajati", explică Andreea Hamza.

Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucurestiului, si au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park în Arad si a complexului Adora Pipera în nordul Capitalei, la începutul anului.

Adora reprezintă o investitie de anvergură realizată de fondul de investitii britanic Patron Capital (link), coordonată de Tagor ca dezvoltator imobiliar si administrator de proprietăti. Cu 75% din Adora Urban Village deja vândut si 45% din Adora Park Arad ocupat, investitorul este în curs de a pune la punct calendarul de continuare a dezvoltării etapelor următoare ale proiectelor, asa cum a fost anuntat anterior.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar