transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-12-2015

Avangate si-a extins spatiul de birouri din Bucuresti cu 1.000 mp

Avangate si-a extins spatiul de birouri din Bucuresti cu 1.000 mp

Incepand din aceasta toamna, echipa Avangate din Bucuresti si-a marit spatiul de birouri cu inca 1.000 mp, pe langa cei 2.000 mp deja existenti, in zona Pipera, cladirile Conect C1 si C3. Asadar, in momentul de fata, cei 180 de angajati se bucura de o suprafata totala de 3.000 mp dotata dupa ultimele standarde de confort.

Noul spatiu din Conect C3 este ocupat in acest moment de o echipa de 70 de persoane, dar poate acomoda in total un numar de 100 de oameni. Acesta este impartit intre numeroasele birouri largi si luminoase, zonele functionale, o sala de relaxare si o bucatarie, care a devenit cea mai apreciata suprafata de socializare datorita dotarilor de care dispune, precum canapele, zone de gatit/pregatit si servit masa.

“Am ales o aranjare deosebita a birourilor astfel incat sa facilitam lucrul in echipa, dar in acelasi timp sa ii multumim si pe angajatii care lucreaza mai bine in liniste. Astfel, avem zone de discutii informale dedicate intalnirilor zilnice in grup, dar si spatii mai linistite in care colegii se pot concentra fara a fi distrasi de anumite zgomote externe. Noul biroul denota o atmosfera relaxata, prietenoasa, este luminos si foarte functional.

” spune Madalina Moraru, Senior HR Director.
In spatiul din cladirea Conect C3 s-au mutat echipele de R&D (Development, Testing, Infrastructure) si Product Management (Product Management, Affiliates, UX, Technical Writers).

“In special pentru angajatii din Romania, in continuare punem accent pe dezvoltarea echipelor tehnice si de produs, sustinand astfel strategia globala a companiei. Spatiul nou din Conect3 este dedicat acestor departamente, asigurand o interactiune optima la nivelul lor.” continua Madalina Moraru.

Numele salilor de sedinte din noul spatiu a fost rezultatul unui efort colectiv de creatie, cele mai apreciate denumiri fiind: Utopia, Wonderland, Matrix, Enterprise si Voyager.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar