transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-09-2011

Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul pentru achizitia de terenuri agricole - Radacini

Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul pentru achizitia de terenuri agricole - Radacini Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul “Radacini” destinat achizitionarii de terenuri agricole, precum si reabilitarii acestora in vederea exploatarii agricole.

Beneficiarii creditului „Radacini” pot fi producatorii agricoli persoane juridice si cei asimilati acestora, care sunt organizati conform legii si desfasoara activitati legale potrivit actului constitutiv, care nu sunt in stare de insolventa si sunt inregistrati in Registrul agricol.

Rambursarea creditului se poate face in transe, conform unui grafic de rambursare ce poate fi structurat in functie de nevoile firmei, existand posibilitatea de a opta pentru: rate egale sau descrescatoare; grafic neregulat (rate inegale); plati in zile diferite a principalului si a dobanzii; rate lunare sau trimestriale.

Perioada de creditare este extinsa, de maxim 10 ani, un avantaj major al acestui produs fiind perioada de gratie de maxim 2 ani pentru plata principalului si maxim 6 luni pentru plata dobanzii.

Banca Comerciala Carpatica nu solicita aport propriu in cazul in care beneficiarul creditului are in proprietate un teren in suprafata cel putin egala cu cea a terenului/terenurilor care se doreste a fi achizitionat(e) prin creditul oferit, iar pentru celelalte situatii cuantumul aportului propriu este de minim 10% din valoarea fara TVA a terenului/terenurilor ce urmeaza sa fie achizitionat(e).

Prin intermediul creditului “Radacini”, Banca va putea finanta si societatile start-up pentru achizitia terenurilor in suprafata cel putin egala cu cea a terenurilor aflate in proprietatea lor.

„Lansam creditul “Radacini” – cu un nume cat se poate de sugestiv, pentru a ne adresa cat mai specific necesitatilor fermierilor avand in vedere ca in momentul de fata exista un numar foarte mare de terenuri cu potential in zone agricole dar care sunt nelucrate. Este un credit caruia i-am atasat multiple avantaje, tocmai pentru a fi cat mai usor de accesat si de rambursat, tinand cont de sezonalitatile specifice agriculturii. Astfel, unul dintre principalele beneficii este perioada de gratie de maxim 2 ani pentru plata principalului si maxim 6 luni la plata dobanzii, in functie de termenul estimat pentru recoltarea si comercializarea productiei obtinute din exploatarea suprafetelor achizitionate din credit.
”, declara George Ciobanasu, Director General Adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

Mai multe detalii referitoare la acest produs se gasesc pe site-ul bancii, www.carpatica.ro, in cadrul sectiunii „Credite” destinate IMM-urilor si corporatiilor.

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucureşti.

Banca Comercială Carpatica a fost înfiinţată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, Banca deţine o reţea teritorială vastă acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti. Produsele şi serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii. BCC promovează inteligenţa autohtonă, capitalul uman şi financiar, dovedind transparenţă, operativitate şi flexibilitate în rezolvarea problemelor partenerilor săi de afaceri..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
sQsvsV Appreciate you sharing, great blog article.Really thank you! Great.
cheap backlinks
ntflAw wow, awesome article.Really thank you! Want more.
Yasin
Un primar dteespt face proiecte europene si nu are nevoie de CJ. La bunica-mea in sat s-a asfaltat satul si s-a tras apa curenta cu fonduri europene de catre un primar PNL-ist in ultimii 4 ani de prefect si CJ PDL-ist.
Rizki
Inca o dovada de arapsnee din partea asa zisilor hosteri din tara asta de idioti. Am avut teme de forum furate, am avut un forum de webmasteri aproape duplicat de un smecheras, un blog de Travian copiat ca si continut cuvant cu cuvant etc. Nu trece luna sa nu descopar cate o faza Pe international si la noi, ca reteaua nu e doar pentru romani.Partea buna:1. am primit replica RAPID de la gazdoi . Asa cum si eu ca mic hoster ce sunt suspend contul in cazuri de genul asta, cei care nu isi fac numele de ras au fost prompti in a rezolva situatia.2. Google does work. La faza cu blogul de Travian mi-au raspuns OK si, cand sa trimit mai multe date, gica hotul a sters continutul furat, ca i-am lasat comment in care ii explicam cum sunt in discutii cu cei de la Adsense. Al naibii ce merge smecheria :DOricum eram in discutii si pot la orice ora dovedi ca skinurile mele sunt facute de mine sau ca articolele is scrise de eu sau de oamenii mei.Nu inchideti situri, rupeti-le gura nesimtitilor pe cat posibil. SE POATE FACE MEREU CEVA.
Claver
De ce acum cand se crietounssc acele locuri de parcare tot nu este bine Cum adica se contruiesc ? Impresia ta este ca astia contruiesc ceva? Crezi ca inainte nu se putea parca pe acolo? Astia nu fac altceva decat sa DISTRUGA si sa-ti mai ia si bani mai apoi, ca de punem fiare galbene care costa cat un navigator GPS. Si mai platesti si anual la primarie! Hmmm Eu cred ca de aia s-au revoltat oamenii aia!
Wood
Keep it cmoing, writers, this is good stuff.
Tambrey
As Chriale Sheen says, this article is “WINNING!”
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar