transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-05-2012

BCR Banca pentru Locuinte - credite incepand cu zero avans pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca situatia locativa

BCR Banca pentru Locuinte - credite incepand cu zero avans pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca situatia locativa BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL), liderul pieţei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, vine în întâmpinarea nevoilor locative ale clienţilor săi prin modificarea ofertei de credite în lei pentru domeniul locativ, acordând credite anticipate cu ZERO avans şi dobândă fixă de 8% pe an, care la repartizarea contractului se transformă în credite locative cu dobândă fixă de 5% sau 6% pe an, pe toata perioada creditului.
 
Astfel, clienţii BCR Banca pentru Locuinţe pot să îşi realizeze proiectele de îmbunătăţire a locuinţei, cu eforturi reduse şi beneficiind de dobânzile mici şi comisioanele ZERO ale produselor de economisire-creditare oferite de BCR BpL.

Pe lângă oferta de credite accesibile, în lei, cu dobânzi fixe pe toata perioada contractului, BCR BpL demarează o campanie de informare privind soluţiile de creditare care se potrivesc nevoilor locative urgente şi care susţin în mod echilibrat şi responsabil gestionarea resurselor financiare ale familiei.

„Marea majoritate a romanilor îşi simt bugetul familiei afectat de criza economică şi sunt mai retinuţi în planificarea vacanţelor, dar, în acelaşi timp, peste 60% dintre aceştia doresc să îşi renoveze locuinţa şi să demareze proiectul de renovare cât mai repede. De aceea, am lansat campania - BCR BpL dă start Vacanţei de RenoVară! - pentru a oferi opţiunea echilibrată şi responsabilă de a contracta un credit pentru renovarea locuinţei şi de a avea parte de vacanţa de vară perfectă. Clienţii care contractează un credit de la BCR BpL, în perioada 7 mai – 30 iunie a.c., pot caştiga vacanţe la Poiana Brasov, Praga sau Barcelona”, a declarat Alexandru Ciobanu, Preşedintele BCR Banca pentru Locuinţe.

Pentru clienţii care doresc să îşi cumpere o locuinţă sau un teren, să îşi renoveze, să îşi modernizeze sau să îşi reabiliteze termic locuinţele cât mai repede, BCR Banca pentru Locuinţe oferă credite anticipate în lei, cu ZERO avans şi cu o dobândă fixă de 8% pe an, până la repartizarea contractului, când acestea se vor transforma în credite locative în lei, cu dobândă fixă de 5% sau 6% pe an, în funcţie de tipul produsului ales. Creditele anticipate, la fel ca şi celelalte produse de creditare ale BCR BpL, se acordă cu comision ZERO pentru analiza dosarului şi clienţii pot beneficia de perioada maximă de acordare de 14 ani (4 ani credit anticipat, continuat prin 10 ani credit locativ).


 „Prin reducerea dobânzilor şi eliminarea necesităţii unui avans, venim în întâmpinarea fiecărui om gospodar, care îşi doreşte îmbunătăţirea situaţiei locative, şi, în acelaşi timp, calculat, care îşi planifică bugetul familiei pe termen mai lung. BCR BpL nu percepe comision de acordare credit iar clienţii noştri au garanţia unor costuri lunare fixe, în lei, pe toata perioada contractului cu banca”, a adăugat Alexandru Ciobanu, Preşedintele BCR Banca pentru Locuinte.

Creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinţe pentru domeniul locativ au ca destinaţii posibile: modernizarea, extinderea, cumpărarea unei locuinţe, a unei case sau a unui teren, refinanţarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Alte avantaje ale contractelor de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinţe sunt: Prima garantată de Stat şi acordată în perioada de economisire, care, pe perioada de economisire recomandată (5 ani), generează pentru clienţi sume pe care nu le pot obţine din alt produs financiar de pe piaţă, dobânzile fixe oferite pentru toată durata contractului şi, nu în ultimul rând, siguranţa depunerilor – acestea sunt garantate de către Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar. Adiacent, sistemul încurajează economisirea, sprijină relansarea creditării precum şi îmbunătăţirea fondului locativ.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi încheiate cu BCR BpL direct în sucursalele şi agenţiile Băncii Comerciale Romane (BCR), precum şi prin reţeaua de distribuţie proprie a BCR BpL, respectiv prin forţa directă de vânzare şi prin partenerii BCR BpL.

BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL), subsidiară a GRUPULUI BCR specializată în economisirea şi creditarea domeniului locativ în sistem colectiv, a fost lansată în iulie 2008. Principalii acţionari sunt Banca Comercială Română (BCR), România – acţionar majoritar cu 80% din acţiuni – şi S Bausparkasse der oesterreichischen Sparkassen, bancă specializată în economisire-creditare a Grupului ERSTE, Austria  – 20% din acţiuni..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Yudha
A, şi perntu că Portocala a eemplinit 1000 de postări numai şi numai perntu voi, vă reamintesc că povestea poate fi extrem de interactivă şi pe Facebok, sper că vă place de noi acolo şi că ne urmăriţi şi daţi mai departe şi pe Twitter, unde mai pui că avem fiecare şi adrese de mail. Aşa că să auzim de voi şi mai ales, să vă vedem: Bicicleta ta unde doarme?
Andik
I'm sure we can thank the current Administration and their Republican cronines in Congress whose only motivation is to do what these large corporations want them to do in order for them to receive their nice fat PAC money. I'm sure in the EU, Korea, and Japan, their elected officials actually look out the people's interests.We. on the other hand, have a bunch of crooks who only look after who blows money up their butts. And, I'm a former Republican totally disgusted by everything I've ssen them do over the last 6 years!
Shawari
Real shooters son’t think twice about sothoing a target, no matter who is rollin with em. Shaq was a Laker at the time You never know. But then again the shooter really wasn't trying to wet everybody in sight, he put 4 specifically in Biggies window. Not even Cease was hit or even shot at. So it probably wouldn't have made any difference if Shaq was in the truck.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar