transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-04-2016

BCR isi consolideaza sediile centrale de business din Bucuresti

BCR isi consolideaza sediile centrale de business din Bucuresti

Banca Comercială Română (BCR) a finalizat negocierile si a semnat, la începutul lunii aprilie 2016, un contract de închiriere cu dezvoltatorul imobiliar Forte Partners, pentru consolidarea unei părti din sediul central în clădirea THE BRIDGE, cel mai nou business park, situat în zona Grozăvesti-Orhideea.

Selectarea unei solutiii adecvate a rezultat dintr-o analiză riguroasă a ofertelor imobiliare raportat la nevoile BCR, care îsi desfăsoară activitatea în 15 sedii la nivel central. Acest proces a început acum mai mult de un an si a beneficiat de sprijinul si expertiză de calitate din partea Knight Frank România, precum si de consiliere juridică din partea NNDKP. 

În urma acestei analize, conducerea Băncii Comerciale Române a decis să consolideze functiile centrale (bancă si subsidiare) în două clădiri, ceea ce înseamnă că o parte îsi va desfăsura activitatea în clădirea Bucharest Financial Plaza (BFP) din Calea Victoriei, în timp ce o altă parte se va reloca în clădirea THE BRIDGE.

„A fost un proces lung si complex si ne bucurăm că am progresat în ceea ce priveste consolidarea functiilor centrale ale băncii. Cu sprijinul sustinut al Knight Frank România, am identificat, în FORTE, un partener de încredere cu experientă anterioară relevantă si asteptăm să păsim pragul noului sediu. Noile spatii si facilitătile puse la dispozitie au rolul de a conecta angajatii si de a încuraja o cultură a comunicării si schimbului de experientă. Partenerii si clientii BCR vor descoperi o nouă imagine a băncii atunci când ne vor vizita. Intentionăm să implementăm un nou mod de lucru pe baza unor standarde moderne ale clădirilor de birouri”,  a declarat Adriana Jankovicova, CFO al BCR.


 
“Suntem onorati de faptul că BCR a ales să-si consolideze centrele de business la THE BRIDGE. Această tranzactie este pentru noi o confirmare a eforturilor noastre de a crea valoare prin design si eficientă”, a declarat Geo Mărgescu, CEO & Fondator, Forte Partners.

Termenul estimat de finalizare a clădirii THE BRIDGE este septembrie 2017. 

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 511 unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - peste 2.000 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce. 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajati deservesc 16.2 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La sfarsitul primului trimestru din 2015, Erste Group detinea active totale in valoare de 202,6 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 56,1 %. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,2%.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar