transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-09-2015

BCR ofera clientilor cu credite garantate posibilitate de a beneficia de rate reduse, in medie, cu 20%

BCR ofera clientilor cu credite garantate posibilitate de a beneficia de rate reduse, in medie, cu 20%

Banca Comercială Română (BCR) oferă clientilor cu credite imobiliare si celor cu garantie ipotecară posibilitatea de a beneficia de o dobândă mai bună, echivalentă cu media pietei în acest moment – 4,95% p.a. , precum si posibilitatea de a avem 5 ani dobândă fixă. Apoi dobânda va fi calculată EURIBOR + 3%. Pentru creditele de consum cu ipotecă dobânda este mai mare cu 1%.

Oferta este adresată toturor celor au un credit imobiliar/ipotecar/ consum cu ipotecă în derulare.

“Echilibrul între rezultatele financiare si relatia cu clientii este starea de normalitate către care ne îndreptăm.  Suntem o bancă diferită fată de acum trei ani, avem o noua filozofie de business, si acest lucru se vede în măsurile pe care le luăm. BCR îsi ia angajamentul să fie un partener pe termen lung pentru clienti si să se adapteze, inclusiv prin găsirea solutiilor comerciale cele mai potrivite, provocărilor contextului economic. Am început prin a ne asculta mai bine clientii si am creat o unitate specială dedicată îmbunătătirii experientei clientilor.

Am lucrat în permanentă la îmbunătătirea cunostintelor de educatie financiară a clientilor nostri, si am încununat aceste eforturi cu lansarea unui Ghid de Creditare Responsabila, pe care l-am facut în parteneriat cu Asociatia Utilizatorilor Români de Servicii Financiare si pe care l-am distribuit astăzi în câteva sute de mii de exemplare” a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail&Private Banking, BCR.

Pentru clientii BCR, pe lângă reducerea de peste 20% a ratei lunare de plată, banca oferă un flux rapid de aprobare, cu documentatie simplificată, într-un singur drum la bancă, comisioane zero si asigurarea de viată gratuită pe întreaga durată a creditului.

“Mai facem un pas, probabil cel mai imporant în relatia cu clientii nostri de până acum, si le oferim, proactiv, celor care au arătat bună-credintă si interesul pentru un parteneriat pe termen lung cu banca, plătindu-si ratele la timp, posibilitatea de a beneficia de rate reduse cu până la 30% cu o singură vizită la bancă, fără o analiză suplimentară a veniturilor sau a garantiilor” a încheiat Dana Demetrian.

Pentru a beneficia de această ofertă, clientii BCR cu credite ipotecare sau garantate cu ipotecă, trebuie să se adreseze băncii – prin contact center la numărul 0800.801.227  sau în unitătile bancare, la consilierii specializati. Pentru scurtarea timpului de aprobare, banca a contractat notari publici, care vor fi disponibili în unitătile băncii pentru a facilita semnare tuturor documentelor necesare.

Oferta băncii include si o asigurare de viată gratuită pe perioada de derulare a creditului. Exemplu: Ileana are un credit de 51.250 de euro din noiembrie 2007, pe 30 de ani. Ea mai are de platit 269 de rate. Rata actuală a dobânzii este de 10,10%. În prezent, ea plăteste 403 de euro pe lună. După acceptarea noii oferte a BCR (4,95%), ea va plăti 264,5 euro pe lună.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Juliete
Yes Stormy !!! Tu as vu qu on a aussi R F en Juillet, Jukebox mag en Mai, bref, pas mal d articles Tiens j ai eu notre ami au te9l, sont e0 nvilashle en train d enregistrer les loulous.Files moi tes liens en mail stp, on va rentrer le forum dans les potes quand meame hein ?! Ouais, pareil Des bises mon amiWalth
Mahendra
Salut Cristian si felicitari perntu prestatia din finala si perntu rezultat, esti absolut socant si cred ca ceea ce faci nu a fost un aranjament. Daca nu as fi vazut ce ai facut la preselectii si semifinala as fi zis ca ati fost vorbiti, dar asa nu, felicitari ! Totusi am ceva sa-ti reprosez. Daca iti aduci aminte, in semifinala ai promis ca in cazul in care vei ajunge in finala vei dezvalui cateva din trucurile (chiar daca nu asa se denumesc, nu stiu cum sa le zic altfel), din trucurile tale. N-ar fi urat ca un mentalist de talia ta, cu un titlu onorabil sa nu isi respecte cuvantul ?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar