transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-06-2013

Cazare in regim hotelier - oportunitati de cazare ieftina, in concediu

Cazare in regim hotelier - oportunitati de cazare ieftina, in concediu

Perioada concediilor se aproprie, de aceea proprietarii au postat pe internet din timp numeroase oferte tentante pentru cei care doresc să-şi petreacă câteva zile sau chiar luni la munte sau la mare. Oferta de închirieri în regim hotelier este bogată în această perioadă, iar preturile fac concurentă serioasă hotelurilor, conform unei analize Imobiliare.NET.

„Închirierea în regim hotelier reprezintă o solutie pentru persoanele care doresc să facă economii, dar care în acelaşi timp vor concedii prelungite. Acest tip de cazare este potrivit şi pentru familiile cu copii care doresc să regăsească confortul de acasă. În acest fel chiriaşii sezonieri au parte de un pret mic şi conditii optime de locuit”, a explicat Alina Petrescu, Marketing Manager Imobiliare.NET.

În această perioadă oferta de închirieri în regim hotelier în judete precum Braşov şi Prahova este destul de generoasă atât din punctul de vedere al numărului, cât şi al preturilor. Aşadar, proprietarii de la munte ajung să închirieze o garsonieră mobilată chiar şi cu 70 de lei pe noapte în Poiana Braşov, iar pretul poate urca în lunile iulie şi august la 75 de lei.

O garsonieră sau un apartament la poalele Tâmpei, în cartierul Răcădău, poate fi închiriată în regim hotelier începând cu 79 de lei pe noapte, tariful schimbându-se în functie de numărul de zile pe care doriti să-l petreceti în această zonă şi de perioada în care vă alegeti să vă petreceti concediul. Tot la poalele Muntelui Tâmpa o pensiune de trei stele oferă cazare începând cu 83 de lei pe zi pentru o cameră dublă.O altă ofertă interesantă este a unui proprietar care vrea să închirieze o vilă cu living şi 5 garsoniere  în Zărneşti. Toată casa poate fi închiriată cu suma de 5.400 de lei/lună, dar dacă nu se doreşte a fi rezervată întreaga vilă, atunci se poate închiria şi o garsonieră cu 45 de lei pe zi.

O ofertă generoasă pentru grupuri mari este închiriere unei  vile cu 10 camere duble, în Predeal, unde pot fi cazate 26 de persoane cu suma de 1.000 de lei pe zi.

Un concediu pe litoralul românesc este mai scump decât o vacanta la munte, dar şi în aceste conditii ofertele în regim hotelier sunt destul de tentante. Cu 70 de lei poate fi închiriată o garsonieră mobilată chiar în oraşul Constanta.

Un alt proprietar de pe litoral oferă spre închiriere în regim hotelier un apartament cu 2 camere , situat în zona Cireşica-Campus Universitatea Ovidius din Constanta. Chiria este de 120 de lei pe zi.
Şi în statiunea Mamaia există oferte interesante. Astfel, un apartament cu 2 camere poate fi închiriat cu 150 de lei pe zi . Pretul variază între 150 şi 400 lei pe zi pentru întreg apartamentul, în functie de perioadă şi de durata şederii.

Un apartament cu 3 camere poate fi închiriat în regim hotelier începând cu 200 de lei pe zi. Amplasată tot în Constanta, locuinta este complet mobiliată.

Într-un context economic dificil, proprietarii nu au reuşit să-şi vândă locuintele la preturile dorite şi de aceea ei caută alternative. Aşadar, aceştia s-au văzut fortati de împrejurări să apeleze la alte solutii pentru a-şi valorifica bunurile imobiliare, şi anume să le dea spre închiriere. „Dacă în Bucureşti închirierea în regim hotelier este un business profitabil, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre Braşov sau Constanta. Nu poti să faci o afacere din închirerea în regim hotelier a unei locuinte la munte sau la mare deoarece acest business este profitabil doar în sezon. Proprietarii sunt dispuşi să lase din pret numai să nu tină apartamentul gol”, a mai spus Alina Petrescu.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Vinicius
Huge fan of Thomas O'Brien. I would love to get to Aero someday!Oh, and to Emily, they are very nice at Aero. I once saw some caiebnt pulls in a kitchen by Thomas O'Brien and when I called,they were so nice in giving me the source information.
Ahmed
Last time I was in Austin, I stumbled upon this hotel which is on one of the main setters but hidden away so you don't really know what it it. I walked around the grounds to check it out. It's such a hidden gem. The grounds are beautiful and lush and gives you some much needed shade from the Texas heat.I will definitely be staying here the next time I'm in Austin. Which by the way is one of my fave cities in the US.xo Quinn
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar