transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-04-2013

CBRE, cota de piata de aproape 80% pe piata spatiilor industriale in Q1 2013

CBRE, cota de piata de aproape 80% pe piata spatiilor industriale in Q1 2013

CBRE a intermediat în primul trimestru al acestui an aproape 80% din totalul suprafetei de spatii industriale tranzactionate prin agentiile de real estate. „Anul 2013 se anuntă a fi unul foarte activ pentru piata spatiilor industriale, întrucât ajunge la final o mare parte din contractele semnate de companii în 2007, odată cu aderarea României la Uniunea Europeană. Ne bucurăm că multe dintre aceste companii au încredere în CBRE, fapt care a fost vizibil în evolutia afacerilor noastre în primul trimestru”, a declarat Răzvan Iorgu, Director General, CBRE România.

Astfel, din cei aproximativ 83.000 de metri pătrati intermediati de companiile de profil, CBRE a intermediat 65.000 metri pătrati.

Carrefour, retailerul cu cea mai mare suprafată de depozitare în Bucuresti a prelungit contractul în Europolis Logistic Park pentru cei 45.000 metri pătrati, tranzactie intermediată de CBRE.

„Faptul că o companie importantă, precum CA IMMO, proprietarul Europolis Logistic Park, a ales CBRE să intermedieze această tranzactie reprezintă o reconfirmare a reputatiei excelente de care se bucură compania noastră pe piata de real estate, precum si o dovadă a experientei si capacitătii noastre de a încheia cu succes proiecte complexe”, a declarat Marian Orzu, Director Departament Industrial, CBRE România.

O altă tranzactie importantă intemediată de CBRE în primul trimestru a fost închirierea de către Elit, distribuitor de piese auto-moto, a 9.

000 metri pătrati în Europolis Park din Bucuresti.   

De asemenea, în luna ianuarie, CBRE a intermediat o tranzactie pentru Inter Cars, lider european în domeniul distributiei de piese de schimb si accesorii auto, care a închiriat un spatiu de depozitare de 5.500 metri pătrati în parcul industrial Codlea, dezvoltat de compania Warehouses de Pauw (WDP) în jduetul Brasov. WDP este lider de piată în Benelux si un jucător important pe plan international, oferind servicii personalizate de dezvoltare, management si închiriere de proprietăti logistice si industriale. Parcul industrial din judetul Brasov are o suprafată de depozitare de 95.000 metri pătrati si prezintă, datorită locatiei, numeroase avantaje, precum accesul direct la DN1, vecinătatea orasului Brasov, conexiunea facilă (rutieră sau feroviară) cu Bucuresti si cu alte orase importante ale tării, dar si apropierea fată de viitorului aeroport international Brasov-Ghimbav.

O suprafată similară a fost intermediată de CBRE si în luna martie, pentru Global Enterprises, companie specializată în fabricarea de mase plastice si produse de interior pentru industria auto. Aceasta a închiriat o unitate de productie de 5.630 de metri pătrati, în Ploiesti West Park, cel mai mare parc industrial din Europa de Est, dezvoltat de grupul belgian Alinso.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), o companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume. Compania are aproximativ 34.000 de angajati (excluzând afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliatii). CBRE oferă consultantă strategică si executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietătilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietătilor si altor facilităti, consultantă în materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultantă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Marilee
Whoa, things just got a whole lot eaiser.
Rosa
A powerful share, I just given this onto a colugaele who was doing slightly evaluation on this. And he in actual fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If potential, as you turn out to be experience, would you mind updating your blog with extra particulars? It is highly useful for me. Big thumb up for this weblog submit!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar