transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-05-2012

CBRE - raportul despre piata spatiilor de birouri din Bucuresti in T1 2012

CBRE - raportul despre piata spatiilor de birouri din Bucuresti in T1 2012 Cererea pe piata de birouri din Bucuresti în T1 2012 a fost de 45.000  mp, la un nivel similar cu aceeasi perioadă a anului trecut si cu 42% mai mare fată de trimestrul anterior. Livrările de spatii noi au fost cele mai scăzute din ultimii ani, de doar 2.000 mp, anuntă Raportul despre piata spatiilor de birouri din Bucuresti în T1 2012 al CBRE România.

Rata de neocupare a spatiilor de birouri din Bucuresti a înregistrat scăderi de la trimestru la trimestru, rămânând ridicată în special în zonele periferice, precum Pipera si în Est. O singură clădire de birouri a fost finalizată în acest trimestru, Barbu Văcărescu Office, cu o suprafată închiriabilă de 2.000 mp. Se asteaptă ca până la finele anului să fie livrati 100.000 mp de noi spatii pentru birouri în Capitală, în proiecte cum ar fi AFI Business Park, Aviatorilor Business Plaza, Prezan OB, Unicredit HQ si ART Business Center 6.
 
„Cererea pe piata de birouri din Bucuresti este similară cu cea de anul trecut, însă nivelul livrărilor va fi scăzut în acest an, cu 20% mai mic fată de 2011, si va continua să fie redus comparativ cu anii anteriori”, a declarat Cătălina Jigman, Head of Office Department, CBRE România.
„În primul trimestru al acestui an a fost finalizată o singură clădire, iar o parte dintre proiectele anuntate depind de activitatea de pre-închiriere. Fără astfel de tranzactii si cu o rată de neocupare ce înregistrează scăderi graduale, nivelul chiriei ar putea înregistra o usoară crestere, pachetele de gratuităti ar putea fi diminuate, iar flexibilitatea proprietarilor în renegocierea contractelor existente să fie redusă’’, a adăugat Cătălina Jigman.

Activitatea de tranzactionare în T1 2012 a însumat 49.000 mp, iar cererea reprezintă 91%, cu 45.000 mp tranzactionati, în timp ce 9% reprezintă tranzactiile de renegociere si/sau reînnoire a termenilor contractuali. Cererea de tranzactionare a fost împărtită între tranzactii de relocare (40%), extinderi (10%) si o tranzactie de pre-finalizare (50%).

Zona de Nord a Capitalei a înregistrat cele mai multe tranzactii de închiriere (61% din totalul cererii), urmată de Centru (15%) si CBD (8%). Cele mai active companii în T1 au fost cele din sectorul Financiar (52% din totalul cererii) si cele din sectorul Serviciilor Profesionale (24%).

Chiria zonelor prime a rămas stabilă la valoarea de 19,5 EUR/mp/lună, iar chiria de bază este neschimbată în aproape toate zonele. Se estimează că aceasta ar putea creste usor în trimestrele viitoare în spatiile centrale având în vedere nivelul scăzut al livrărilor si rata de neocupare de aproximativ 6% pentru clădirile de birouri clasa A situate în CBD. În functie de durata contractului si de puterea de negociere, chiriile nete efective pot atinge valori cu 20% mai mici fată de chiria de bază, datorită pachetelor oferite de proprietari, precum luni gratuite sau contributii ale acestora la costurile de amenajare.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), o companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (raportat la încasările din 2010). Compania are aproximativ 31.000 de angajati (excluzând afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliatii). CBRE oferă consultantă strategică si executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietătilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietătilor si altor facilităti, consultantă în materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultantă..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Silvia
Sure no problem.If you have any siouestggn for topic or would like to learn more about any particular topic please let me know and I will be happy to take your recommendation into consideration for future posts.
Anike
Agreed, the workspace is detifinely evolving. In addition to more flexible workplace environments, there is the up-and-rising trend of the creative office space. It's amazing to see how experimental certain offices are with their designs and layouts.
Oliwia
lyndon pedrosa - i was suinrfg the inc group in fb when a link caught my attention. can't explain bout your song! it's so emotional! i didn't know about your song while reading your poem but when i played it, something flashed right away! got tears! thx for touching my heart today! i made a song for ka erdy and i post it in youtube. just type awit kay ka erdy . if you want to rearrange it, it's ok. i made it during my sleepless night, then the rhyme came in right away. feel free po to rearrange it. salamat po.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar