transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-10-2012

CBRE are un nou Head of Office Agency si un nou Head of Global Corporate Services

CBRE are un nou Head of Office Agency si un nou Head of Global Corporate Services

CBRE a anuntat numirea lui Victor Răchită în functia de Head of Office Agency si a Alinei Calciu în functia de Head of Global Corporate Services în cadrul departamentului Comercial al CBRE România, ca parte a strategiei de consolidare a echipei din Bucuresti. Cătălina Jigman, care a condus cu succes Departamentul Birouri în ultimii 11 ani, a decis să se dedice unor noi provocări. CBRE îi multumeste Cătălinei Jigman pentru realizările din cadrul companiei si îi doreste mult succes în viitor.

„Suntem încântati să anuntăm că Victor Răchită si Alina Calciu vor ocupa pozitiile de Head of Office Agency, respectiv Head Of Global Corporate Services. Atât Victor, cât si Alina fac parte din echipa CBRE de multi ani si au avut rezultate foarte bune în compania noastră. Sunt încrezător că cei doi îsi vor coordona echipele cu profesionalism si vor continua să obtină rezultate foarte bune”, a declarat Răzvan Iorgu, Director General CBRE România.

Activitatea lui Victor Răchită se va concentra pe segmentul imobiliar de Reprezentare a Proprietarilor în procesul de închiriere pentru importanti clienti internationali. Acesta realizează analize comparative în profunzime si oferă proprietarilor de spatii de birouri consultantă în procesul de închiriere. Victor are o experientă de peste un deceniu în domeniu imobiliar (national si international), iar acesta a intermediat tranzactii de 26.

000 de mp în valoare de peste 15,1 milioane de Euro în ultimele 12 luni.

Victor s-a alăturat echipei CBRE în 2008 si a obtinut rezultate excelente ca broker imobiliar în cadrul Departamentului Retail, unde a fost unul dintre cei mai productivi si eficienti membri ai echipei. El a gestionat conturi importante de retail atât ale unor dezvoltatorilor prezenti deja în România, cât si ale unora ce au intrat recent pe piata românească. Victor Răchită  a fost numit Account Manager în departamentul Office Agency în anul 2009 si s-a dovedit a nu avea doar initiativă, ci că este un broker de reprezentare pentru chiriasi orientat spre identificarea de solutii, capabil să ofere tuturor clientilor săi abordări inovatoare si avantajoase.

Cu o experientă în industria Telecom de peste 8 ani pe segmentul Corporate Accounts în compania Vodafone (1997-2005), Alina Calciu s-a alăturat Departamentului Birouri din cadrul CBRE, reprezentând cu succes atât proprietari si dezvoltatori (Maria Rosetti Tower, Sema Parc),  cât si chiriasi cu prezentă locală si internatională.

Începând cu anul 2009, Alina a fost implicată exclusiv în reprezentarea chiriasilor în tranzactii de relocare, renegociere, noi achizitii sau reconfigurarea portofoliilor imobiliare, făcând parte din echipa globală a CBRE pe segmentul Global Corporate Services. Printre companiile reprezentate exclusiv se numără HP, Nokia, Nokia Siemens Networks, Dell, White&Case, Adecco, Eli Lilly, Western Union, Dow Chemical si Steelcase.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), o companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (raportat la încasările din 2010). Compania are aproximativ 31.000 de angajati (excluzând afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliatii). CBRE oferă consultantă strategică si executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietătilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietătilor si altor facilităti, consultantă în materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultantă.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar